07. Maig 2024

EL NÀSTIC DEIXA L'ELCHE ILICITANO SENSE RESPIRAR (2-0)

El Nàstic ha aconseguit una nova victòria al Nou Estadi, aquesta vegada davant de l’Elche Ilicitano per 2 a 0, i ja en suma vuit de consecutives. Un gol de Lago Júnior al primer temps, i un altre de David Rocha a la segona part, han certificat la victòria grana.
El partit s’ha iniciat amb el control del joc per part del Nàstic, mostrant-se amo i senyor al mig del camp mitjançant David Sánchez i David Rocha.  La primera ocasió de gol ha estat per a Marcos, que ha intentat el xut des de lluny al minut quatre de partit però la pilota ha marxat per dalt del travesser de la porteria de l’Elche Ilicitano. I posteriorment, Lago Júnior no ha pogut fer una bona rematada després de la centrada d’Adri Cuevas.

El Nàstic continua guanyant 'terreny'
El Nàstic continua guanyant ‘terreny’

Al minut 11, el mateix Lago Júnior ha inaugurat el marcador per a l’equip grana. L’extrem de Costa de Marfil ha realitzat una gran jugada personal per banda esquerra en que ha marxat del seu marcador i des de la frontal de l’àrea ha col·locat la pilota al pal dret de la porteria de Diego establint l’1-0 al marcador.
La següent acció de perill ha vingut amb un xut directe de Rocha que ha parat el porter de l’Elche Ilicitano.
Els minuts després del gol, el Nàstic s’ha replegat bé defensivament i ha buscat el segon gol, amb poca sort, en accions a pilota aturada.
Al minut 33 de joc, bona internada de Piojo Hernández per banda dreta i la passada de la mort no l’ha pogut rematar satisfactòriament Lago Júnior.
El tram final de la primera meitat ha estat dominat per l’equip alacantí, que s’ha apropat tímidament a l’àrea de Reina però la defensa grana s’ha mostrat sòlida i contundent en totes les accions.
Moment del partit

La segona part s’ha iniciat amb la lesió de Lago Júnior, que ha estat substituït per David Querol.
Després d’uns minuts d’impàs, l’Elche Ilicitano ha creat perill a la defensa del Nàstic per ambdues bandes d’atac amb poc encert als metres final.
Al minut 58 de partit, una bona combinació dels atacants del Nàstic l’ha finalitzat Marcos amb un xut des de la frontal que ha aturat magníficament Diego.
Reina també ha mostrat els seus reflexos amb una gran aturada al minut 63 després d’una falta directa de l’equip alacantí.
La següent jugada del partit ha estat el segon gol grana. Una contra ben dirigida pel Nàstic, l’ha finalitzat Rocha amb un fort xut que ha foradat la xarxa de la porteria de Diego. Al minut 65, Xavi Molina ha entrat al terreny de joc per Juanjo, que ha marxat lesionat.
Dos minuts després, Piojo Hernández ha deixat el terreny de joc per donar entrada a Iván Aguilar.
L’Elche Ilicitano ha estat el dominador en el tram final de partit però el Nàstic, ben replegat defensivament, no ha tingut gaires ensurts que fessin trontollar el marcador de 2-0.
Després de tres minuts d’afegit, el Nàstic ha certificat la vuitena victòria consecutiva en lliga. La setmana vinent buscarà ampliar aquesta ratxa davant el Villareal ‘B’ a terres castellonenques.