28. Abril 2024

EL NÀSTIC CONTINUA PUJANT ESGLAONS CAP A … L'ASCENS

El Nàstic ha cerftificat aquesta tarda el seu pas a la següent ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió A després de superar el Racing de Ferrol per un resultat global de 2 a 0. Els granes no han passat de l’empat a 0 a A Malata, el que els permet seguir vius en la lluita per l’ascens. Els de Vicente Moreno s’han trobat un Racing de Ferrol molt ofensiu, i han hagut de treballar en defensa per mantenir la porteria a zero.
El Nàstic ha començat el partit fort en la línia defensiva, conscient que el Racing de Ferrol, amb desavantatge en l’eliminatòria, buscaria des del principi la porteria defensada per Reina. Tot i així, els gallecs han disposat de poques ocasions per obrir el marcador. El porter grana ha resolt amb autoritat les arribades del Racing de Ferrol.
Amb la possessió favorable als locals, el Nàstic ha intentat buscar altres vies per aproximar-se a l’àrea de Mackay. Les pilotes llargues buscant Marcos o l’estratègia no han tingut la seva recompensa en els primers 45 minuts.

El Nàstic malgrat l'empat segueix endavant
El Nàstic malgrat l’empat segueix endavant

A partir de la mitja hora de joc, el Racing de Ferrol ha fet una passa endavant i ha gaudit de diferents ocasions que han fet perillar el 0 a 0 inicial. Tant Reina, que ha posat una mà providencial al minut 36,  com la defensa del Nàstic han desarticulat aquestes ocasions i el marcador s’ha mantingut igual fins al descans
Als pocs minuts d’iniciar-se la segona meitat, Moreno ha donat entrada a Lago Júnior, que ha substituït Adri Cuevas. El guió de la represa ha estat el mateix que a la primera part. El Racing de Ferrol ha tornat a gaudir de possessió i arribades i el Nàstic ha sabut contrarestar el poder ofensiu amb una bona col·locació darrere.
Els granes han buscat sorprendre al contraatac. Marcos ha provat el xut a la mitja volta al minut 75 sense sort, ja que Mackay, ben col·locat, ha aturat la pilota. Poc després Querol ha entrat al terreny de joc al lloc de “Piojo” Hernández. El Nàstic ha sabut gestionar el tram final del partit i d’aquesta manera no ha patit pel resultat.
Iván Aguilar ha entrat al terreny de joc pràcticament amb el temps esgotat. Amb aquest canvi s’ha arribat al final del partit, el que suposa que el Nàstic supera el Racing de Ferrol i passa a la segona ronda de la promoció per l’ascens.