04. Maig 2024

EL NÀSTIC CONTINUA IMPARABLE CAP A L'ASCENS – HA GUANYAT PER 2 GOLS AL FERROL AMB UN ARBITRATGE CONTESTADA

El Nou Estadi ha registrat una entrada de 10.098 espectadors en el dia d’avui. El Nàstic jugarà el partit de tornada davant el Racing Club de Ferrol el dissabte 24 de maig, a les 17.45 hores, a l’estadi d’ A Malata de Ferrol.

Moment de l'expulsió del jugador del Nàstic
Moment de l’expulsió del jugador del Nàstic

El Nàstic comença amb bon peu la fase d’ascens a la Segona Divisió A amb victòria per 2-0 davant el Racing Club de Ferrol.
El homes entrenats pel valencià Vicente Moreno han realitzat els primers 45 minuts de joc amb diverses ocasions de gol amb un públic entregat.
Piojo Hernández ha estat l’encarregat d’obrir la llauna i Marcos ha posat el 2-0 definitiu al marcador.
La segona meitat, més concretament el minut 58, ha estat marcada per una expulsió de Juanjo. L’afició grana s’ha embogit i s’ha fet notar, cridant, xiulant i escridassant l’àrbitre. Els mocadors blancs simbolitzaven el malestar del públic, que avui ha superat les 10 mil entrades.
En els minuts restants el Nàstic, jugant amb deu, s’ha dedicat a administrar la renda de dos gols en la que jugarà el partit de tornada a Ferrol, el proper 24 de maig.
El conjunt grana ha necessitat 10 minuts per trobar-se còmode sobre el terreny de joc i trobar les combinacions perfectes per arribar a la porteria defensada per Mackay.
El Nàstic ha derrotat el Ferrol per 2-0

Després del primer avís d’Adri Cuevas, al minut 12 el “Piojo” Hernández ha aconseguit el primer de la tarda. Una contra per la dreta l’ha acabat l’extrem grana picant la pilota per sobre el porter.
Amb l’1 a 0 en el marcador, els de Vicente Moreno han gaudit d’un seguit d’ocasions per ampliar diferències en els minuts posteriors.
A l’altra banda del camp, Pablo Rey ha tingut la millor ocasió del seu equip per empatar.
En el minut 19, els gallecs han disposat d’una falta directa que ha sortit molt a prop de la porteria de Reina. Amb aquest avís, el Nàstic ha tornat a agafar les regnes del partit i al minut 27 Marcos s’ha retrobat amb el gol. Adri Cuevas ha assistit al davanter del Nàstic perquè, de xut creuat, afusellés la porteria gallega.
En el darrer tram de la primera meitat, els grana han treballat per mantenir el resultat i arribar amb les mateixes garanties a la segona.
La segona meitat s’ha iniciat, novament, amb el control de la pilota per part del Nàstic. L’equip de Vicente Moreno ha mogut la pilota amb fluïdesa a zona de tres quarts de camp, provocant que la defensa del Racing de Ferrol es tanqués en defensa. Juanjo ha estat expulsat al minut 58 de joc per tallar una acció atacant de l’equip gallec.
Dos minuts després, Xavi Molina ha entrat al terreny de joc per Piojo Hernández. Els minuts posteriors han estat d’incertesa per l’equip grana, i el Racing de Ferrol ha disposat d’una clara acció per marcar el primer gol.
Al minut 69, Vicente Moreno ha tornat a moure la banqueta, en aquest cas David Querol ha entrat al terreny de joc substituint a Marcos. David Rocha ha tingut a les seves botes el 3-0,  el jugador de Càceres s’ha plantat sol davant de Mackay però el porter del Racing de Ferrol ha tapat l’angle de xut i la pilota ha sortit desviada després de la rematada del mig centre del Nàstic.
El darrer canvi del Nàstic s’ha produït al minut 86, quan Kike Tortosa ha entrat per Adri Cuevas. En els darrers minuts de joc el conjunt grana s’ha mostrat sòlid en defensa i Reina no ha sofert angunies per aguantar el marcador de 2-0 en que s’ha arribat a la fi del partit.
L’àrbitre i els seus auxiliars han abandonat el camp no sense haver de sentir una forta i sonora xiulada, perquè la majoria de l’afició creu que el jutge no ha estat gens imparcial.