29. Abril 2024

EL NÀSTIC (CADA COP) MÉS A PROP DEL S0MNI

Demà a les 16.30 hores es realitzarà el sorteig de les eliminatòries del playoff d’ascens a la Segona Divisió A i el conjunt grana coneixerà el seu proper rival.

El Nàstic ha aconseguit classificar-se per al playoff d’ascens després de derrotar per 3-1 al Huracán Valencia C.F.  El conjunt dirigit per Vicente Moreno s’ha mostrat superior a l’equip valencià en gairebé tots els trams del partit. Adrián Cuevas per partida doble avançava a l’equip grana, Adrià retallava distàncies en el marcador a l’inici de la segona meitat i, finalment, Jesús Rubio sentenciava el partit.
El Nou Estadi de Tarragona ha registrat la millor entrada de la temporada, 10.332 aficionats han estat presents a les grades i han permès que el Nàstic faci un pas més cap al somni de l’ascens a la Segona Divisió A.

L'entrenador del Nàstic
L’entrenador del Nàstic

El partit s’ha iniciat amb un cert descontrol per tots dos equips. Passats els 10 minuts de joc, el Nàstic ha començat a combinar a zona de mitjos i, tímidament, buscar la porteria de Paco.
L’equip valencià ha estat tancat a la seva àrea en tot moment i ha dificultat que el conjunt de Vicente Moreno tingués oportunitats d’inquietar al porter de l’Huracán.
Adrián Cuevas ha posat l’1-0 al marcador al minut 25 de partit. La primera ocasió de gol que ha tingut el Nàstic ha estat transformada pel migcampista de Jerez de la Frontera, després de rematar a plaer una magnífica assistència al segon pal de Xisco Campos.
Els minuts següents han estat de total domini del conjunt grana a la zona del cercle central. El mateix Cuevas ha estat l’encarregat de posar el 2-0. El jugador grana, després de retallar a un defensa, ha col·locat l’esfèric a l’escaire esquerre de la porteria de l’equip valencià amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. Un Nàstic ple de confiança ha seguit buscant la porteria de l’Huracán en els minuts següents.
El Nàstic celebrant un dels gols

Primer, Ramón Verdú amb un fort xut des de la frontal de l’àrea que ha parat Paco amb una bona estirada i, després, un contraatac ben portat pel Nàstic, que ha finalitzat Cuevas amb un xut que ha sortit desviat. D’aquesta manera s’ha arribat a la mitja part del partit.
La segona meitat s’ha iniciat amb un gol d’Adrià al minut 48 de partit que ha posat el 2-1 al marcador.
Vicente Moreno ha estat el primer en moure la banqueta al minut 55, donant entrada a David Querol per Piojo Hernández.
L’Huracán s’ha tancat a la seva àrea en els següents minuts i el Nàstic ha gaudit de diverses ocasions de perill a pilota aturada.
El tercer gol grana ha estat a punt d’arribar al minut 70, quan Marcos ha gaudit d’una magnifica ocasió però no ha pogut rematar amb comoditat i el seu xut ha estat aturat pel porter valencià.
El marcador amb el 3-1

Al minut 75 el Nàstic ha fet el segon canvi, en aquest cas, Jesús Rubio ha entrat al lloc de Marcos. En la següent ocasió, Xisco Campos ha rematat a porteria però la defensa ha pogut refusar el que semblava el gol del defensa mallorquí.
En l’acció següent, Jesús Rubio ha posat el 3-1 al marcador. Lago Júnior ha centrat des de la banda i el migcampista grana s’ha imposat a la defensa valenciana per rematar amb contundència, la pilota ha arribat al fons de la xarxa després que la pilota toqués el pal.
Els minuts següents han estat de clar domini grana, gaudint d’alguna ocasió clara més.
El tercer canvi ha arribat al minut 45, Xavi Molina ha entrat al terreny de joc substituint al bigolejador de la tarda, Adrián Cuevas. Després de tres minuts d’afegit, el partit arribava a la fi amb el marcador final de 3-1.
Després de les 38 jornades de lliga disputades en el grup III de la Segona Divisió B, el Nàstic s’ha classificat en quarta posició amb un total de 67 punts.