02. Maig 2024

EL CBT PERD CONTRA L’HOSPITALET EN UN AJUSTAT PARTIT

Els blaus cauen contra un rival directe i cauen en zona de descens

CBT CB HospitaletEl derbi català de la LEB Plata era una final per tots dos equips, situats a la zona baixa de la taula i amb dinàmiques molt negatives, especialment pels tarragonins, que arribaven a aquest duel clau després de quatre derrotes consecutives.

Els blau van començar el partit enxufats, anotant un parciaal inicial de 5-0. Els barcelonins van empatar a 8, en un primer quart amb molts pocs punts, que va acabar amb el marcador en 10-12.

Tres triples consecutius dels tarragonins en l’inici del segon quart va posar el 19-16 en el lluminós. El CBT tornava a ser el de l’inici del partit, però l’Hospitalet aconseguia empatar a 24 a l’equador del segon quart. Un espectacular Salim, que va acabar anotant 38 punts, es va posar tot l’equip al darrera i va comandar l’atac cebetista. Els blaus marxaven al descans amb un punt d’avantatge sobre l’Hospitalet (36-35).

La igualtat va continuar en el tercer quart fins a l’equador, quan el CBT posava una marxa més, i gràcies a un inspirat Salim, posava la màxima diferència al marcador (53-43). No obstant, un últims tres minuts molt bons dels visitants deixava la diferència en dos punts en acabar el segon quart.

L’últim quart decidiria qui s’emportaria el partit, i el CB Hospitalet va començar aconseguint una renda de 5 punts, que Salim i Nil s’encarregaven d’igualar a 62 a falta de 4 minuts. Un altre triple de Salim va posar al CBT a un punt a manca de dos minuts, però un altre tir de tres anotat pels barcelonins a falta de 23 segons posava un 71-76 molt insalvable. Magrat els esforços dels homes de Berni Álvarez, el CBT va acabar caient per 73-77

Aquesta derrota, la cinquena seguida deixa als tarragonins en penúltima posició amb 5 victòries, en zona de descens, però empatats amb tres equips més a la zona baixa. La propera jornada els de Berni Álvarez jugaran a la pista del Coviran Granada, segon classificat de la LEB Plata.