29. Abril 2024

El calçot pren protagonisme al Baix Gaià

El calçot serà l’ingredient estrella dels mesos de febrer i març als municipis del Baix Gaià. I és que l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria impulsa una nova jornada gastronòmica amb aquesta ceba com a protagonista. Així, del 24 de febrer al 26 de març, 20 restaurants de localitats com Torredembarra, La Riera de Gaià, La Móra, El Catllar, Salomó o Altafulla serviran menús i degustacions amb el calçot com a element central.

L’objectiu és que les jornades siguin un reclam per potenciar els caps de setmana fora de temporada així com per descobrir nous establiments gastronòmics. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Caves Oriol Rossell.

Restaurants participants: Restaurant Gavina, Restaurant Angel Miguel, Hotel de la Nova Tenalla, Restaurant El Marítim, Pizzeria Al Capone, Restaurant El Capitan, Restaurant Oxid, Sirga Restaurant, Cal Silver, 4 Latas, La Terraza, La Xeriueta, La Masia Cal Vitali, Mulsum, La Taberna Etsy, Mas de Teret, Restaurant El Jardí, Restaurant La Toque, Restaurant Voramar Cal Vitali i 4 Latas Torredembarra.

PUBLICITAT


Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download