28. Abril 2024

LA DERROTA DEL NÀSTIC DAVANT L’OSASUNA ENCÉN LES ALARMES

L’Osasuna gairebé va deixar sentenciada l’eliminatòria a l’avançar-se per 3-0, amb dos gols de Merino i un Kodro, però el gol de Assoubre quan faltaven 20 minuts pel final manté les esperances del conjunt grana de remuntar a Tarragona el dissabte.

osasuna_nasticTot i que el partit va començar amb domini del quadre tarragoní, superior al centre del camp, la primera part va ser d’intercanvi de cops i ocasions clares en ambdues porteries, però va ser l’Osasuna el que es va mostrar més efectiu amb dos gols de Merino, en jugades de estratègia.
Osasuna, amb la baixa d’última hora del golejador Nino per motius personals, es va acostar amb perill molt aviat, al minut 11, però el xut de De la Cuevas va marxar fora per molt poc.
Una jugada clau va ser la protagonitzada per Taronger al minut 18. Emaná, amb una gran passada, va deixar sol el futbolista de Huelva, però no va aconseguir xutar entre els pals desaprofitant una acció que va poder canviar el partit.

L’equip de Vicente Moreno va tornar a arribar amb molt perill al minut 28, però la rematada de Juan Muñiz ho va avortar David García.
osasuna_nastic1El conjunt pamplonès, menys tècnic però més intens, va decantar el partit a favor seu en les jugades d’estratègia.
Després d’un cop de cap de Manuel en planxa després d’un servei de cantonada, que no va trobar porteria, l’Osasuna va marcar en un altre córner. De les Coves va posar la pilota al primer pal, on Kodro va tocar perquè Merino batés Reina amb subtilesa amb un xut ras (1-0, m.33).

Els ‘rojillos‘ van augmentar el compte quan faltaven quatre minuts per al descans. David García va rematar una falta de Roberto Torres que va obligar a intervenir a Reina, però el seu rebuig el va aprofitar Merino per repetir i fer el segon gol local (2-0, m.41).
El Nàstic va començar bé la segona part i als cinc minuts va tenir una ocasió immillorable en les botes d’Emaná, després passi de Taronger, però Nauzet va realitzar una gran aturada quan semblava un gol cantat.
osasuna_nastic2

Kodro, que podia haver marcat en el minut 56 si hagués encertat en un control, va aconseguir el tercer gol local dos minuts després en culminar una contra amb un xut ras creuat (3-0, m.58).
Vicente Moreno va realitzar un doble canvi en el minut 62 i un dels nous sobre el camp, Assoubre, va retallar diferències per al Nàstic als cinc minuts de saltar a la gespa.
L’ivorià, després de rebre una passada de Mossa des de la banda esquerra, va batre Nauzet per ficar en l’eliminatòria al conjunt català (3-1, m.67).