30. Abril 2024

EL CBT DIU ADÉU A LA MALA RATXA I TORNA A GUANYAR

Els blaus derroten el Gandia (92-73) i recuperen l’average particular

Gran reacció la que està realitzant el CBT després de quedar pràcticament vist per sentència en la derrota a casa contra l’Àvila. Ara, després de dues victòries consecutives, els blaus miren la classificació amb més tranquil·litat, i amb les sensacions recuperades. A més, ho va fer de forma contudent contra un rival directe, el Hispagan UPB Gandia, per més d’onze punts i recuperen l’average particular amb els valencians.

cbt gandiaL’inici dels tarragonins va ser desordenat, mentre que el Grandia entrava millor en joc, i a l’equador del primer quart, els visitants dominaven per 6-14. Però lluny de desanimar als locals, el CBT va donar la volta al marcador amb tres cistelles i un triple. Fins al final del quart, el domini va ser total dels cebetistes, i van marxar al marcador amb un 27-23)

Gandia va tornar a quallar un gran inici del segon quart, i en un parell de minuts tornaven a posar-se per davant (29-34). Novament, la reacció dels homes de Berni Álvarez no es va fer esperar, i el CBT va tornar a donar la volta al marcador quan faltaven quatre minuts pel descans (39-36). El CBT recuperava la calma, i va seguir augmentant la distància fins al descans (50-40).

A la represa, els blaus van seguir amb la mateixa intensitat. Després d’uns compassos en els quals semblava que els valencians retallarien diferències, era el CBT qui es mostrava amb més ambició per emportar-se la victòria. Amb tres minuts del tercer quart per jugar-se, els de Berni aconseguien portar el marcador al 63 – 50 per mantenir vives les esperances de guanyar per més d’onze punts. A la finalització dels deu minuts, els blaus s’imposaven 67 – 53.

Amb el partit de cara, el CBT volia un marge superior als 11 punts per superar en average i a la classificació als valencians. Els de Berni se sentien còmodes per jugar els darrers deu minuts, forçant els errors rivals i anotant amb relativa facilitat a l’altra banda de la pista. La diferència seguia augmentant (86-63), mentre que Orion feia esmaixades que aixecaven al públic del Serrallo dels seus seients. Als minuts finals, el Gandia va intentar maquillar mínimament el resultat, amb un marcador final de (92-73).

Aquesta victòria dóna aire al CBT i el deixa amb un bagatge de set victòries, dues més que la zona de descens a la Lliga EBA. La propera jornada, els tarragonins visitaran la pista del Comercial ULSA CBC Valladolid, vuitè classificat amb dotze victòries.