28. Abril 2024

AL RESTAURANT BARHAUS JA PODEM MENJAR AMB LA ‘FORQUILLA D’OR’

L’afluència de públic i la internacionalització de la ruta gastronòmica són factors que animen els organitzadors i patrocinadors a continuar amb aquesta iniciativa, la qual representa un impacte econòmic superior als 2 milions d’euros.

1464196445324-1209112278

El Restaurant Barhaus de la Part Alta de Tarragona podrà, a partir d’aquest vespre, penjar a les parets del seu establiment la Forquilla d’or. Es tracta del trofeu més preuat del concurs ‘Tarragona dTapes‘, organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona.

En un acte, que ha tingut lloc aquesta tarda a la terrassa de l’entitat empresarial, amb unes vistes incomparables de la ciutat, els restauradors Carles Suñé i Andrea Muñoz han rebut, de les mans del xef del Restaurant Les Moles, distingit amb una Estrella Michelin, Jeroni Castell, el guardó que acredita que la tapa ‘Amb bon rotllo de verdures’ és la guanyadora absoluta de la vuitena edició del certamen.

El jurat del concurs (vots emesos pel públic a través de l’APP) ha tingut en compte l’originalitat, la presentació i els ingredients de la proposta gastronòmica dels concursants i la qualitat del producte. Enguany s’han despatxat unes 370 mil tapes, malgrat la mala passada de la climatologia durant alguns dies de la promoció.

Ja estan obertes les inscripcions pels restaurants que vulguin participar en la novena edició del ‘Tarragona Tapes’, la qual s’ha convertit en una “festa gastronòmica única i inimitable” referència a tot el territori. 1464196892811-87831826De recordar que aquesta iniciativa va col·laborar amb el Banc de Sang, aconseguint que es fessin unes 400 donacions de sang, un centenar més que l’edició anterior. Als donants, la Cambra els premiava amb una tapa.

ELS PREMIATS

Forquilla de Plata a la millor tapa de la Part Alta: Restaurant Take Away Sushi TGN i el seu “De luxe”

Forquilla de Plata a la millor tapa del Centre: Restaurant Xamfrà del Fòrum i el seu “Mar i muntanya Xdf“.

Forquilla de Plata a la millor tapa del Serrallo: Raffa Gelati i el seu “Salato dolce amaro”.

Premi a la millor TapaNuit: Discoteca Premium i el seu “Premium decission“.

Premi Moritz: Osteria Lab i el seu “Spezzatino di Angus( la tapa que millor ha maridat amb cervesa)

El dTapes en números
El concurs gastronòmic va tenir una important repercussió a les xarxes socials. Només a Facebook, la plana oficial té prop de 7.000 seguidors i s’han enregistrat puntes de fins a 70.000 visualitzacions. De fet s’ha detectat una tendència a l’alça pel que fa a l’ús que els establiments participants han fet de les xarxes socials en aquest Tarragona dTapes.

I en relació a l’APP oficial del vuitè Tarragona dTapes s’han enregistrat més de 67.000 valoracions/vots de tapes, prop de 3.000 comentaris, gairebé 15.000 descàrregues i més de 7.000 comparticions a les xarxes socials.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course