28. Abril 2024

FUPS autoritza Granados a formar una llista amb el PSC

Ja està desfet el misteri i així s’atura la rumorologia. Pere Granados, l’actual alcalde de Salou, es presenta a la reelecció com a cap de llista de Formació Unitat per Salou (FUPS). La decisió s’ha pres en el Comitè Executiu de la formació municipal.

Però, a banda d’aquest punt, l’òrgan directiu de FUPS ha donat vist i plau perquè continuïn les converses – “en fase molt avançada” – amb el PSC amb l’objectiu de constituir una candidatura de cara a les eleccions del maig del 2023.

Pere Granados ha dit que és un orgull continuar disposant de la confiança del seu partit i assegura que vol continuar treballant per un projecte d’unitat, integrador i representatiu de totes les sensibilitats. La prioritat de l’actual alcalde és apostar pel progrés de Salou i defensar els interessos dels seus residents.

Granados vol apostar per l’estabilitat política perquè Salou necessita continuar impulsant polítiques sostenibles i intel·ligents

FUPS no ha dubtat que Granados és el millor candidat atenent que, des de fa 13 anys, ha presidit l’executiu salouenc amb criteri, responsabilitat i “gran èxit i encerts”, a banda d’impulsar la transformació del municipi, pensant sempre en el seu futur i en la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Després de ser designat candidat de FUPS, Granados ha agraït la confiança i s’ha compromès a continuar treballant de valent perquè Salou estigui a l’altura dels grans reptes.

Per això, pretén un govern fort, transversal i capaç d’aglutinar els interessos de la majoria dels saloeuncs.

Sobre les negociacions amb el PSC, el candidat a la reelecció les ha valorat molt positivament, ja que és un encert. “Ja venim governant durant dos mandats amb el PSC de forma cohesionada, estable i amb unitat d’acció.

FUPS dóna carta blanca a Granados per negociar una llista unitària amb el PSC

Pere Granados vol apostar per l’estabilitat política perquè Salou necessita continuar impulsant polítiques sostenibles i intel·ligents per fer front als reptes del futur.

També ha volgut esclarir que el govern de Pedro Sánchez està actuant amb gran sensibilitat, atenció i interès per resoldre els problemes i inquietuds de Salou. Es posa així punt final als rumors. Ara només cal esperar qui integrarà la llista FUPS-PSC.

PUBLICITAT







Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download