30. Abril 2024

Visita als monuments, oficis i via crucis marquen el Dijous Sant

Tarragona ja es prepara per retrobar-se amb un Dijous Sant, amb millors previsions meteorològiques que Dimecres Sant, on el mal temps i la pluja van obligar a cancel·lar la Processó del Dolor. Aquest 14 d’abril, però, la previsió és ben diferent i les confraries es preparen per muntar els monuments i celebrar l’última missa fins al Diumenge de Resurrecció.

Des de larepúblicacheca.cat et donem tots els detalls d’aquest Dijous Sant on els tarragonins es podran retrobar amb els principals actes litúrgics, a les parròquies i a la catedral de la ciutat, així com amb el Via Crucis de la Germandat del Sant Ecce Homo al Llorito, que se celebrarà a partir de tres quarts d’onze i s’allargarà fins a la matinada.

Agenda Dijous Sant:
De 17 h a 20 h: Església de Sant Miquel del Pla (plaça de Sant Miquel). Espai de Recolliment i Reflexió. Organitza: Reial Germandat de Jesús Natzarè.

17.30 h: Església de Natzaret (plaça del Rei), Missa del Sant Sopar. Seguidament, Torns de guàrdia dels Armats de la Sang al Santíssim Sagrament. Organitza: R. i V. Congregació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist I Congregació de Senyores sota la invocació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat.

18 h: Església de Sant Agustí (Rambla Vella). Missa del Sant Sopar.
També a les 18 h: Església de Sant Llorenç (plaça de la Pagesia). Missa del Sant Sopar. L’Església estarà oberta fins a les 22 h per a l’adoració del Santíssim al Monument. Organitza: Gremi de pagesos.

19 h: Des de Sant Agustí fins a la Rambla Nova. Esmenada dels Misteris del Gremi de Marejants. Organitza: Gremi de Marejants de Tarragona.

20 h: Catedral de Tarragona. Missa del Sant Sopar, presidida per l’Excm. i Rvdm. Joan Planellas, Arquebisbe de Tarragona. Organitza: Capítol de la Catedral Cada associació de Setmana Santa organitza les celebracions de la Missa del Sant Sopar a les respectives esglésies i parròquies de la ciutat.

21 h: Església de Sant Pere (Serrallo). Passadís de la Llum i Torns de Guàrdia dels Armats del Gremi de Marejants, davant el Santíssim Sagrament. Organitza: Gremi de Marejants de Tarragona.

23:45 h: Des de l’Avinguda Maria Cristina fins al Santuari del Loreto. Via Crucis de la Germandat del Sant Ecce Homo pel camí antic del Llorito. El Crist de la Germandat serà portat a espatlles per tots els voluntaris que ho vulguin fer durant el recorregut. En acabar es disposa d’un servei d’autocars per retornar a Tarragona Organitza: Germandat del sant EcceHomo.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
free online course