30. Abril 2024

TGN aprova el primer modificatiu de crèdit dels comptes prorrogats

Fumata blanca. El consell plenari de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat el primer modificatiu de crèdit amb els pressupostos prorrogats. Aquest modificatiu, que ascendeix a uns 12 milions d’euros ha rebut els vots a favor dels partits al govern municipal, ERC, Junts, CUP i el regidor no adscrit al govern Hermán Pinedo, i també ha rebut el suport del PSC.

Per contra els dos regidors no adscrits Sonia Orts i José Luís Calderón s’han abstingut, juntament amb Ciutadans, En Comú Podem i el Partit Popular. El que aquest divendres s’ha validat inclou les subvencions a entitats i la construcció d’un gimnàs municipal al barri de Sant Pere i Sant Pau, per valor d’1,5 milions.

El paquet també inclou despeses per pagaments obligatoris, amortitzacions de crèdits bancaris, increments salarials del funcionariat o contractes com el de la vigilància a les platges. Diferents formacions han qualificat el modificatiu “d’imprescindible” per al funcionament de la ciutat.

L’alcalde, Pau Ricomà, ha destacat “el sentit de la responsabilitat” de tots els grups per facilitar-ne la tramitació, si bé hi ha hagut algunes crítiques creuades entre govern i oposició. Així, des de Junts per Tarragona, Cristina Guzmán ha apuntat que l’executiu està “abocat als modificatius per la manca de responsabilitat de l’oposició”.

Per contra, la portaveu del PSC, Sandra Ramos, ha remarcat que “la responsabilitat d’aprovar el pressupost és de qui governa”. José Luís Martín (PP) ha acusat l’alcalde de “falta de valentia” per no portar els comptes al plenari i, en cas de no aprovar-los, sotmetre’s a una moció de confiança.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course