30. Abril 2024

L’Ajuntament de Salou millorarà la coordinació amb Càritas i Eluzai

L’Ajuntament de Salou reforçarà la distribució i subministrament d’aliments a entitats socials com Càritas o Eluzai. Es farà mitjançant un nou mecanisme de coordinació al qual el consistori donarà aquells lots o productes més necessaris. D’altra banda, el Govern municipal ampliarà de nou el càtering a domicili per a persones vulnerables si es decretés un altre confinament. Aquestes mesures es desprenen de les esmenes a una moció presentada per Esquerra Republicana.

Cal recordar que atesa la situació d’emergència social i econòmica que viu Salou des dels darrers mesos, l’Ajuntament ha gestionat i coordinat les accions i mesures per garantir l’atenció i l’assistència a persones, famílies i col·lectius vulnerables.

Càritas (imatge d’arxiu)

Aquestes mesures, amb el suport de Càritas, Eluzai i Creu Roja, passen per l’activació d’un punt d’aliments municipal al Parc de la Ciutat, complementari als existents, en què es van repartir 14 tones d’aliments fins a l’agost, destinant, també, 22.000 euros. Així mateix, cal destacar l’activació del servei de repartiment a domicili de lots d’alimentació infantil personalitzats per a nadons, dels quals se n’han distribuït, fins al moment, 54.

També, l’activació de les targetes moneder Creu Roja, en col·laboració amb Bon Àrea, amb un import de 100 euros, que es continuen lliurant a les famílies; destinant 9.000 euros, fins ara. Ajudes que cobreixen necessitats bàsiques dels nuclis familiars amb diferents problemàtiques, amb una destinació de 73.000 euros fins al moment present.

Bonificacions urgents de tresoreria consistents en ajudes de caixa de fins a 60 euros per a aliments, transport, butà, farmàcia, etc., destinant 8.000 euros fins avui dia. Millores als subministraments d’aigua, llum i gas, ampliant la partida, enguany, fins als 138.000 euros. I finalment, ajudes contra la pobresa energètica, amb una partida actual de 7.500 euros.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course