30. Abril 2024

El jove futbolista tarragoní que triomfa als Estats Units

Dídac, amb el trofeu del campionat de conferència

De vegades, un no és profeta a casa seva i és necessari obrir-se a nous horitzons per fer una carrera exitosa. Aquest és el cas de Dídac Gómez, un jove tarragoní de 20 anys que va agafar la maleta i va marxar als Estats Units, on s’ha proclamat campió de la lliga universitària de futbol de Massachusetts, jugant els campionats nacionals universitaris i enlluernant el món del ‘soccer‘ nord-americà.

La història del Dídac, però, comença al barri de Sant Pere i Sant Pau. De fet el camp de l’equip del barri cooperativista va servir per començar a formar-se com a futbolista. Després, va fer el salt a les categories de Futbol Base del Santes Creus de Reus i també va militar en el filial del Club Gimnàstic.

Tota aquesta carrera, però no hauria estat possible sense els estudis. El jove va cursar primer curs d’enginyeria química a la URV, on va obtenir una beca per poder ingressar a la Eastern Nazarene College, una universitat privada pròxima a Boston, una de les grans capitals de la costa est nord-americana.

Allí, després d’una reestructuració de l’equip universitari, el conjunt de Dídac, del qual és capità; ha aconseguit dominar la conferència de l’estat de Massachusetts, arribant als campionats nacionals, on malauradament van caure derrotats amb els campions de la conferència de Nova York.

Tot i això, el jove futbolista tarragoní segueix enlluernant els experts i segueix amb pas ferm la seva carrera esportiva. “Em sento orgullós i afortunat per formar part d’aquesta història venint d’un barri humil de Tarragona, venint del meu barri, venint de Sant Pere i Sant Pau”, assegura Dídac.

PUBLICITAT

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
udemy course download free