08. Maig 2024

El Museu Pau Casals reobrirà portes el 6 de juny

 El Museu Pau Casals del Vendrell reobrirà el dissabte 6 de juny, després de gairebé tres mesos tancat, arran de l’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19. Fins al 14 de juny, l’horari serà només de matins, mentre que la segona meitat del mes ja es podran fer visites durant les tardes.

El Museu torna a obrir el dissabte 6 de juny

Tot el mes de juny l’entrada al Museu Pau Casals serà gratuïta, en el marc d’una campanya de reobertura basada en el lema ‘Us hem trobat a faltar. Tornem a obrir les portes’. La direcció de l’equipament està enllestint un programa d’activitats per a aquest estiu amb diverses propostes per celebrar als jardins, mentre que a la tardor està previst que el museu aculli l’exposició sobre l’Orquestra Pau Casals.

El protocol de reobertura per evitar contagis marca una reducció de l’aforament a un terç de l’habitual, estableix l’ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic, i s’insta els visitants a mantenir una distància de seguretat de dos metres amb la resta de persones. Alhora, el museu garanteix un reforç del servei de neteja “per garantir una visita segura i saludable en tot moment”.

“Encarem la reobertura del museu amb molta il·lusió i amb la certesa que estem donant les màximes condicions de seguretat i higiene als nostres visitants, amb moltes ganes que el museu torni a ser un lloc viu i ple de gent”, destaca la directora de l’equipament, Núria Ballester, que recorda que el restaurant del museu ja va reobrir el passat 11 de maig.

PUBLICITAT

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free online course