30. Abril 2024

Les mascaretes infantils seran diferents i més segures

Els nens, menors de 12 anys, podran sortir al carrer el proper 27 d’abril, després de cinc setmanes de confinament decretat per l’estat d’alarma.
De moment es desconeix com serà aquesta sortida al carrer dels menors, ja que al llarg d’aquesta setmana s’anirà donant més informació.

L’únic que és segur és que hauran d’anar acompanyats d’un únic adult i hauran de mantenir, a més de les correctes mesures d’higiene, el distanciament establert. Una altra mesura recomanable és que portin mascareta.

Des de diumenge, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat una ordre ministerial per la qual s’estableixen mesures excepcionals per a garantir l’accés de la població als productes d’ús recomanats per a la prevenció de contagis per la COVID-19 com màscares, guants i gels hidroalcohòlics.

Mascaretes específiques
En el cas de les màscares destinades a la població infantil, s’ha de tenir en compte que els arnesos han de poder subjectar-se sense generar nusos, extrems lliures o elements tridimensionals. Així mateix, es recomana la col·locació d’una advertència perquè la mascareta s’utilitzi sota la supervisió d’un adult.

Sobre la seguretat general dels productes, s’haurà de tenir en compte les especificacions tècniques UNE 0064-2 de l’Associació Espanyola de Normalització pel que fa a mascaretes infantils es tracta.

Els arnesos de les mascaretes infantils han de poder subjectar-se sense generar nusos, extrems lliures o elements tridimensionals

La mascareta higiènica està destinada a nens, d’edats compreses entre 3 anys i 12 anys, sense símptomes que no siguin susceptibles d’utilitzar mascaretes quirúrgiques ni màscares filtrants de protecció contra partícules, segons les mesures establertes en el document tècnic “Prevenció i control de la infecció en el maneig de pacients amb COVD-19 “publicat pel Ministeri de Sanitat.

Les mascaretes higièniques per a nens s’han dissenyat en tres talles diferents en funció de les dades antropomètriques de la població espanyola. Petites (de 3 a 5 anys), mitjana (de 6 a 9 anys) i gran (de 10 a 12 anys).

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free online course