02. Maig 2024

'CIUTAT DE TARRAGONA 2014' LLIURA PREMIS AMB LA VEU DE MARIA DEL MAR BONET

Els guanyadors amb la regidora Bego Floria
Els guanyadors amb la regidora Bego Floria

Ahir al vespre es van lliurar els Premis Literaris ‘Ciutat de Tarragona 2014’, en un acte que va tenir lloc al Teatre Metropol.
Pel que al premi de Narrativa curta per internet Tinet, se l’endú Pau Berenguer Soriano amb l’obra Cosins llunyans dotat amb 1.000 euros. Enguany s’havien presentat 261 treballs, però la historia de fina ironia i divertida representació de poder va ser el guanyador.
El premi Pi i Soler, la convocatòria va rebre 93 treballs, però Josep Rovira, secretari del jurat, va declarar que aquest any el premi quedava desert.
Un premi que estava valorat en 21.000 euros.
Finalment, la última entrega al premi de Traducció Vidal Alcover es va atorgar a Miquel Cabal per la traducció del clàssic, rus Petersburg, d’Andrei Beli.
Segons Rosa Maria, secretaria del jurat, es van presentar 19 treballs, molt diversos i de qualitat. Però Miquel era el guanyador a causa de les seves dificultats lingüístiques entre d’altres.
La presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès va sortir a l’escenari per felicitar els guanyadors i, malgrat haver quedat desert  el premi Pi i Soler, va valorar molt  positivament el gran nombre de candidatures. Per altre banda, l’alcalde Ballesteros va reforçar el discurs subratllant que no baixaran la guàrdia per apostar per les lletres.
Al finalitzar l’acte de lliurament de premis, va tenir lloc el concert de Maria del Mar Bonet, la cirereta del esdeveniment. Els assistents van gaudir d’allò més amb l’actuació de la mallorquina.
Una copa de vi blanc, de denominació d’origen del tarragonès, ha servit per brindar per les lletres i, sobretot, per la cultura.
 
Text: Mireia FABÀ / Foto: Mauri 
 
 
 
 
 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free