29. Abril 2024

L’ARQUEBISBE DE TARRAGONA DEMANA QUE NO ES FACIN SERVIR ELS LLOCS SAGRATS PER A QÜESTIONS POLÍTIQUES

L’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha demanat avui divendres en una carta enviada als diaques i prevertes de l’arxidiòcesi “no involucrar l’església catòlica ni que es facin servir els llocs sagrats per a qüestions polítiques”. Pujol demana a la carta  “no prendre públicament posicions d’enfrontament” perquè són “pastors de tots els fidels”. 

Pujol demana no involucrar l’esglèsia catòlica ni que es facin servir els “llocs sagrats” per a “qüestions polítiques” en una clara al·lusió a escenes com la que es va viure diumenge a l’església de Vila-rodona (Alt Camp), on es podien veure diverses persones fent recompte dels vots del referèndum mentre desenes de veïns, entre els quals el mossèn revestit amb l’alba i l’estola com si fes missa, cantaven el Virolai. L’Arquebisbe afirma que no vol prohibir allò que es faci en consciència, però demana prudència i consultar les decisions que afectin a la institució.

Diumenge, Pujol va expressar amb una piulada que la situació de violència que es va viure a Catalunya era “deplorable”, en al·lusió a les actuacions de la Guàrdia Civil i de la policia espanyola per tancar els col·legis electorals de l’1-O. A més, l’arquebisbe va fer una crida a aturar la violència i els enfrontaments, i va apostar per trobar una sortida “pacífica” i “democràtica” a la situació.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy paid course