04. Maig 2024

BEL CONFIRMA QUE EL REFERÈNDUM ES FARÀ AMB URNES “PROPIETAT DE LA GENERALITAT”

Ferran Bel, alcalde de Tortosa, ha fet traslladar les urnes, propietat de l’Estat, a la caserna de la Policia Local i ha confirmat que les que es faran servir l’1-O seran “propies”, propietat de la Generalitat i diumenge estaran en el seu lloc. 

L’alcalde ha explicat que en cap moment la Generalitat ha pensat utilitzar les urnes de l’Estat per al referèndum. Bel ha explicat que ha parlat amb la Generalitat i que li han confirmat que l’1 d’octubre es farà amb “urnes pròpies” i que “el dia D a l’hora H estaran al seu lloc”.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha fet traslladar les urnes que es fan servir a les eleccions, a la caserna de la Policia Local perquè estiguin custodiades tot el dia i evitar, així malbaratar més recursos públics “És la manera de custodiar les urnes sense que es generi més despesa pública”.

La Fiscalia va comunicar al cap de la Policia Local, a través dels Mossos, que havien de custodiar les urnes, propietat de l’Estat, que normalment s’utilitzen en els comicis electorals, les 24 hores del dia. L’inspector en cap de la policia hi va destinar tres agents per fer aquesta feina i Bel els va sugerir traslladar-les del magatzem de la brigada municipal a la caserna perquès estiguin custodiades les 24 hores sense necessitat de “malmetre recursos públics”.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
online free course