01. Maig 2024

CITEN A DECLARAR A TARRAGONA DOS JOVES COM A PRESUMPTES AUTORS DE DUPLICATS DE WEB PER L’1-O

Un noi de Tarragona i un altre de Reus han estat citats a declarar, avui al matí, com a presumptes autors del duplicat de webs sobre el referèndum. Han comparegut a la comissaria de Tarragona com a investigats en un delicte de desobediència.

Els citats a la comisaria de Tarragona, s’han acollit al seu dret a no declarar i han quedat en llibertat. L’advocat que els representa, Carles Perdiguero, ha recriminat a la policia que citessin els seus clients sense prèviament haver-los dit si compareixien en qualitat d’acusats o de testimonis.

Perdiguero també ha fet una queixa perquè, com advocat, no ha pogut tenir accés a la documentació dels fets que s’atribueixen als dos citats. Segons l’advocat, no han pogut tenir una còpia de l’expedient i només els han facilitat la informació de forma verbal.

Els dos nois citats a Tarragona formen part del grup de 14 persones que durant el matí d¡avui dilluns han estat citades a declarar a les comissaries de la policia nacional a Tarragona, Barcelona i Girona per haver, suposadament, duplicat webs sobre el referèndum.

La citació s’ha fet per ordre del jutjat d’instrucció número 4 de Paterna (València), que els investiga per desobediència. De moment, tant els dos citats a Tarragona com els dos de Girona s’han acollit al seu dret a no declarar i han quedat en llibertat.

En el cas dels detinguts de Girona, els seus advocats han qüestionat que se’ls mantingui la causa oberta, ja que no se’ls havia comunicat prèviament que si replicaven webs podrien incórrer en un presumpte delicte. Aquesta declaració s’ha fet enmig d’un fort desplegament de la policia espanyola, amb una desena de furgonetes antidisturbis i agents a tot l’entorn. Un centenar de persones també s’ha personat davant la comissaria per donar-los suport amb l’alcaldessa de Girona, regidors, diputats i congressistes al capdavant.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • hola

    25 Setembre, 2017 at 3:08 pm

    se creían esos señores que se iban a burlar de la justicia?=? jajaja

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course