28. Abril 2024

CONCENTRACIONS AL PAÍS VALENCIÀ CONTRA LA INTERVENCIÓ DE LES INSTITUCIONS CATALANES I A FAVOR DE LA DEMOCRACIA

Entitats, sindicats i partits polítics han convocat aquest dimecres a les 20:00 hores diverses concentracions arreu del País Valencià en favor de la democràcia i “contra la intervenció de les institucions catalanes”.

Les convocades a València, Castelló i Alacant s’han convocat davant la delegació del govern espanyol al País Valencià mentre que les d’Elx, Alcoi i Pedreguer es realitzaran davant dels ajuntaments.

Sota el lema ‘Ara, democràcia”, la convocatòria fa una crida “a respondre amb energia però pacíficament i democràticament, a tota la ciutadania del País Valencià”.

A través d’una nota de premsa Acció Cultural del País Valencià, una de les entitats convocants, ha assenyalat que observa “amb creixent alarma l’autoritarisme creixent del govern espanyol”, i entén que és la seva obligació “denunciar una deriva que pot acabar significant una gravíssima erosió de la democràcia”.

Així mateix, Intersindical Valenciana ha cridat a la convocatòria “per la democràcia i les llibertats” i Esquerra Republicana del País Valencià ha realitzat una condemna “enèrgica de l’assalt a les institucions catalanes per callar la veu als qui demanen democràcia. Votareu, i guanyareu”.

El compte de twitter d’Escola Valenciana ha assenyalat aquest dijous que “amb la intervenció i l’ocupació de les institucions catalanes, Rajoy augmenta la conflictivitat política en lloc de garantir dret a decidir”.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
online free course