28. Abril 2024

LA CUP CRIDA A MOSTRAR EL REBUIG AL CARRER PER NO PODER VOTAR A TARRAGONA L’1-O

La Candidatura d’Unitat Popular ha fet una crida a tota la ciutadania a mostrar el seu rebuig a la decisió de Ballesteros, que l’Ajuntament no facilitarà espais de votació per a la convocatòria, en els centenars d’actes que s’han organitzat a la ciutat, ja sigui en motiu de la Diada Nacional com de les Festes de Santa Tecla.

La CUP vol que amb aquesta manifestació de rebuig se li deixi clar “al mal govern, que la ciutadania de Tarragona vol exercir els seus drets més elementals i defensar la democràcia vers la demofòbia i el caciquisme municipal”. Els membres de la CUP mostren així el seu compromís amb la celebració del referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya del proper 1 d’Octubre.

Per la CUP no ha estat cap sorpresa l’anunci de l’alcalde Ballesteros de no col·laborar amb la celebració del referèndum del proper 1 d’Octubre. La portaveu del Grup Municipal de la formació de l’esquerra independentista, Laia Estrada, considera que “l’alcalde Ballesteros, i el seu govern, no és ningú per negar el dret a vot a tots els tarragonins i tarragonines”.

La candidatura anticapitalista considera “molt greu” l’oposició de l’Ajuntament de Tarragona a la celebració del referèndum. Consideren que aquesta decisió no respon al sentit majoritari de la ciutadania de Tarragona. De fet, el regidor Jordi Martí ha recordat que “fins i tot més d’un centenar llarg de treballadors i treballadores municipals van mostrar el seu rebuig a l’oposició del govern municipal a la celebració del referèndum”.

Malgrat tot, els cupaires estan convençuts que “tots i totes les tarragonines que ho desitgin podran exercir el seu dret a vot, fent-ho en edificis d’altres administracions públiques”.

A parer de Martí, “Ballesteros prefereix aferrar-se a la butaca i mantenir el seu pacte de govern amb la dreta espanyolista per allargar l’agonia municipal, en lloc de permetre que els tarragonins i tarragonines puguin votar el proper 1 d’Octubre, quan totes les enquestes diuen que el 80% de la població vol exercir aquest dret”.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course