29. Abril 2024

DOW ORGANITZA LA FORMACIÓ EN CONDUCCIÓ DE CADIRA DE RODES PER ALS VOLUNTARIS DE SANTA TECLA

Dow Chemical ha posat en marxa aquest matí de divendres la 27a edició del programa ‘Festa per a Tothom’ amb la sessió formativa de conducció i ús de cadira de rodes que ha se servir perquè els voluntaris puguin fer l’acompanyament de les persones amb mobilitat diferent durant les activitats de Santa Tecla.

L’acte ha comptat amb la presència d’empleats i estudiants en pràctiques de Dow Chemical, que des de fa 17 anys ofereix tot el seu suport i implicació a aquesta penya festiva creada fa 27 anys per l’Ajuntament de Tarragona, amb l’objectiu d’apropar la celebració de la Festa Major de Santa Tecla a col·lectius amb capacitats diferents.

Dow Chemical Tarragona aporta a aquesta iniciativa una dedicació per part del nombrós grup de voluntaris de la companyia, integrat per 150 empleats, estudiants en pràctiques i familiars d’uns i altres. A Aquests s’afegiran a la resta de voluntaris d’aquesta iniciativa, un total de 450 persones. Els voluntaris assistiran als ciutadans amb capacitats diferents, especialment a aquells que fan servir cadira de rodes, potenciant així valors fonamentals i intrínsecs a Dow com són la sostenibilitat, la cultura i la solidaritat.

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’àrea de Polítiques d’Igualtat, junt amb Dow i el propi col·lectiu ‘Festa per a Tothom’ són els encarregats d’organitzar i desenvolupar aquesta 27a edició del programa festiu adaptat.

Els actes per a la penya Festa per a Tothom començaran el divendres 15 de setembre, amb la Crida, que serà interpretada en llengua de signes pugui ser entés per les persones sordes.

L’endemà dissabte 16 de setembre, a les 11:00 h, tindrà lloc la tradicional trobada oficial de la penya festiva amb diversos representants institucionals i d’associacions, per començar les celebracions acompanyats del gegant Martí de Premià, al Balcó del Mediterrani. Es presentarà el programa de festes en llenguatge braille.

Tot seguit, els assistents veuran passar els gegants i faran ballar el gegant Martí. A continuació, els membres de ‘Festa per a tothom’ gaudiran d’una jornada a PortAventura, organitzada amb motiu del 50è aniversari de Dow Tarragona, i que compta amb la col·laboració de la Fundació PortAventura. La sortida al parc  inclourà un berenar amb espectacle a la cantina del parc.

L’activitat de la penya festiva tornarà el dimarts 19 de setembre a la tarda, per assistir a la Santa Tecla petita, i el dijous 21 de setembre la Penya es reunirà al Passeig de les Palmeres per participar de dos dels actes més emblemàtics de Santa Tecla, com són el Cafè, copa i puro (17.30 h, plaça del Rei) i el pregó (18.00 h, plaça de la Font), que serà interpretat en llengua de signes.

Dissabte 23 de setembre, els membres de ‘Festa per a Tothom’, a les 19.00 hores, presenciaran la Processó des de la Baixada Peixateria, mentre que a les 22.30 hores gaudiran de l’espectacular castell de focs artificials des del Passeig de les Palmeres, posant així el punt i final a la 27a edició d’aquest programa integrador que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en una autèntica penya festiva sense diferències de cap mena entre participants i voluntaris.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download