03. Maig 2024

L’ANY 2018 ELS CAMIONS SERAN DESVIATS PER L’AP-2 PER REDUIR EL TRÀFIC A L’N-340

A partir del gener de 2018 els camions que circulin per l’N-340 seran desviats obligatòriament per l’AP-7 segons han acordat 25 municipis de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Els veïns de les zones afectades tindran accés gratis i els camions tindran una bonificació entre el 42 i el 50%.
Els 25 alcaldes afectats han avalat la proposta de la Generalitat, per descongestionar la via, en una reunió mantinguda aquest matí amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i la directora del Servei Català de Trànsit, Eugènia Domènech.
Desviament de camions i bonificacions
Les mesures incloses a la proposta de la Generalitat permetrà desviar uns 3.800-4.000 camions diaris de l’N-340 a l’AP-7 entre Tarragona i l’Hospitalet de l’Infant, la qual cosa millorarà la seguretat i fluïdesa en la carretera.
El desviament serà obligatori per als vehicles pesants cap a l’AP-7 entre Peníscola i Hospitalet de l’Infant, i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès Sud: la bonificació del peatge per als camions de pas serà del 42,5% i per als que fan desplaçaments locals serà del 50%.
La bonificació per a vehicles lleugers a l’AP-7 per als moviments interns entre Vilafranca Sud i Alcanar serà del 100% de l’import del peatge de l’AP-7 en el desplaçament per als vehicles lleugers que facin el recorregut d’anada i tornada entre dues sortides/entrades entre Vilafranca Sud i Alcanar en període de 24 hores com a màxim.
Com ja succeeix a altres vies de peatge, aquestes bonificacions es vehicularan mitjançant el sistema de pagament dinàmic (Via-T).
 
Aquesta proposta de la Generalitat serà vigent fins al desplegament del nou model de peatges que el Govern vol implementar en el territori a partir del gener de 2019, basat en una tarifa plana que permetrà homogeneïtzar el sistema de peatge a Catalunya.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
online free course