03. Maig 2024

L’AUDIÈNCIA JUTJARÀ UN MOSSO PER UN COP DE PORRA A UN MENOR A LA VAGA GENERAL DEL 2012

El 27 de febrer de l’any que ve l’Audiència de Tarragona jutjarà el mossos d’esquadra que va ferir d’un cop de porra un menor de 13 anys durant la vaga general de 2012 a Tarragona. S’acusa l’agent d’un presumpte delicte de lesions per haver ferit el menor al cap mentre perseguia un manifestant.

 

Els fets van succeir el 14 de novembre del 2012 a l’Avinguda Vidal i Barraquer, en el transcurs d’una manifestació amb motiu de la jornada de vaga. Després de recórrer el centre de la ciutat, alguns participants en la protesta van generar aldarulls a l’alçada de la plaça de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van intervenir per dispersar-los.

El 29 de setembre del 2014, l’Audiència de Tarragona va revocar la decisió del jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona, que havia considerat els fets com una falta per imprudència lleu. Aleshores, la sala va defensar que no apreciava cap context de justificació en l’actuació de l’agent i va argumentar que els fets constituïen un delicte de lesions perquè el menor va requerir diversos punts de sutura.

En concret, la interlocutòria valorava que “l’agent, en llençar amb molta potència en carrera, envoltat de persones de tota edat, sexe i corpulència, el braç cap endavant armat d’un instrument amb gran capacitat contusa es va desentendre dels possibles resultats, acceptant que es produïssin, per la qual cosa cal imputar-li les lesions causades al menor a títol de dol eventual”.

A la mateixa manifestació es va acusar d’una falta de lesions un altre mosso per haver colpejat amb la porra una noia de 16 anys que també es trobava a la zona. L’Audiència de Tarragona va arxivar el cas l’any passat.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy course download free