29. Abril 2024

REUS PAGA A LES AMPA I A EMPRESES PROVEÏDORES ELS REBUTS PENDENTS DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR

L’Ajuntament de Reus ha pagat aquest divendres, dia 25, els pagaments pendents que tenia amb les empreses proveïdores de serveis de menjador escolar. Segons la Benestar Social, el retard en el pagament ha estat culpa d’una avaria en el sistema de gestió informàtica de la tramitació de pagaments.

 

Amb aquest darrer pagament l’Ajuntament de Reus ha pagat totalment la factura que tenia pendent amb els serveis de menjador de la ciutat, ja que el passat dia 18 d’agost van fer el pagament, també endarrerit, a diverses associacions de pares i mares.

Malgrat l’endarreriment en els darrers pagaments del servei de menjadors escolars, el Consistori assegura que els serveis de menjador no s’han vist minvats en cap moment i tots els beneficiaris de les beques i subvencions els han rebut puntualment.

L’Ajuntament de Reus s’ha disculpat a través de la Regidoria de Benestar Social, després que en les darreres setmanes s’hagués hagut d’ajornar l’abonament dels imports relacionats amb els serveis de menjador escolar de la ciutat.

Des de la Regidoria de Benestar Social s’ha previst abordar mesures per millorar l’actual sistema de tramitació de les subvencions que serveixin per agilitar els pagaments a les associacions de mares i pares i a les empreses subministradores, cosa que juntament amb la consolidació dels programes informàtics de gestió econòmica i de pagament de l’Ajuntament contribuirà a evitar que aquest endarreriment es torni a produir.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy course download free