06. Maig 2024

EL CBT FITXA EL NORD-AMERICÀ DAVID SHEPARD, UN JUGADOR POLIVALENT PER A LA NOVA TEMPORADA

El Club Basquet Tarragona (CBT) incorpora per a la temporada vinent al jugador dels Estats Units, David Shepard. Aquest ha estat el primer fitxatge internacional després que el club confirmés, a principis del mes d’agost, la incorporació de Dani
Fernández, provinent del filial del club blau.

És la primera vegada que David Shepard jugarà en un equip fora dels Estats Units. El jugador, de 23 anys, i una alçada de 201 cm, és natural de la localitat de Cedarburg, situada en l’estat de Wisconsin.

En la seva última temporada ha jugat amb la Universitat de LindenwoodBellev, ha estat un dels jugadors més destacats del seu equip, amb unes mitjanes de 14,4 punts i 9,5 rebots. Uns números que li van servir per ser nomenats en el segon millor quintet de la lliga. Abans, Shepard havia jugat per a la Universitat de Graceland i Viterbo. El nord-americà ha fet tota la seva carrera esportiva en la NAIA, una lliga americana d’universitats petites.

L’entrenador del Club de Basquet Tarragona, Berni Álvarez, ha valorat la incorporació del jugador americà, “Shepard és un jugador que pot jugar dues posicions, amb la idea que tinc de jugar amb nou fitxes és molt important la seva polivalència”.

Segons Álvarez, aquesta polivalència és una de les principals virtuts del Shepard, “és un jugador que pot jugar perfectament en la posició de tres i de quatre, fins i tot pot defensar a cincs”. Per Berni Álvarez, altres virtuts de David Shepard són “tirar bé de tres, obrir molt el camp, corre bé la pista i pot defensar bé. S’adapta molt a les característiques de joc que a mi m’agraden per a aquesta posició”.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course