26. Abril 2024

Pau Ricomà expressa bones sensacions després de votar

Pau Ricomà, l’alcalde de Tarragona i candidat d’ERC a la reelecció, en un contacte amb la premsa, ha expressat la seva satisfacció després de votar i ha afirmat que “avui és un dia bonic”. També ha assenyalat que la constitució de les meses electorals s’ha produït sense cap incidència remarcable.

Ricomà ha agraït la col·laboració dels membres de la taula i dels funcionaris municipals durant el procés electoral. Acompanyat de la seva dona i en presència de molts periodistes, ha exercit el seu vot a les 11:30 h a l’Escola Cèsar August de Tarragona.

Ricomà ha convidar els tarragonins a anar a votar, tenint en compte que les dades de participació són lleugerament més baixes que en els comicis anteriors. “Espero que al llarg del dia les coses es vagin igualant”, ha destacat, recordant que avui el vot de tothom té la mateixa “força i valor”, sigui el de les persones poderoses o el de qui té dificultats per tirar endavant. Ha subratllat que avui és “l’acció política que ens iguala a tots” i, per aquesta raó, ha animat tothom a exercir el seu dret de vot.

El candidat republicà ha confessat que té bones sensacions i que aquesta jornada és l’últim capítol d’una campanya electoral que ha viscut amb molta alegria i en la qual ha tingut l’oportunitat de parlar amb moltes persones, establint una bona connexió amb elles. Ha assenyalat que hi ha hagut molts debats, cosa que ha permès que la gent pugui anar a votar amb consciència dels programes que ofereix cada candidat.

Ricomà ha afirmat que té la sensació d’haver fet una “bona feina” i que, independentment dels resultats finals, hi ha una cosa clara: el proper mandat implicarà molta inversió per a Tarragona, gràcies a la feina feta fins ara.

 

VÍDEO

PUBLICITAT














Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download