‘Tàrraco a Taula’, és un dels esdeveniments que forma part de la Tàrraco Viva.
La reconstrucció de gustos que els romans van portar a la nostra civilització, es podrà gaudir del 15 al 25 de maig, en 19 establiments, 4 més que l’any passat. Gràcies als restauradors que formen part, hi haurà per tots els gustos i per totes les butxaques.
Es gaudirà de 3 tipus d’oferta per poder elegir: tastest o racions a partir de 3 euros, menús de 25 i 35 euros.
Ramón Martí, president de l’associació de Tàrraco a Taula ha declarat, aquest matí, que la cuina Imperialromana d’aquest any està molt més elaborada i els menús i els productes són molt més exigents, gràcies al compromís de cada chef.
La novetat d’aquest any, es que al Camp de Mart també es podrà gaudir de tapetes romanes.
El director de Tàrraco Viva, Magí Seritjol, ha emfatitzat que l’oferta gastronòmica de la ciutat ha fet un salt enorme en els darrers anys. I finalment, Begoña Floria i Patricia Anton, tinent alcalde de cultura i regidora de comerç, esperen totes dues una gran participació ciutadana.