19. Maig 2024

REMUNTADA I PRIMERA VICTÒRIA A SEGONA

REDACCIÓ30 Agost, 20150

El partit entre el Tenerife i el Nàstic a l’Heliodoro Rodríguez corresponent a la segona jornada de Segona A ha començat amb un minut de silenci. Els dos equips arribaven al matx amb sensacions molt diferents. Els jugadors entrenats per Vicente Moreno venien de protagonitzar una autèntica remuntada al Nou Estadi i els illencs acudien a la cita amb un ‘set’ de gols encaixats la setmana passada.

Després de l’homenatge, el partit ha arrencat amb menys intensitat de l’esperada per part de l’equip illenc. Després de rebre sis gols la passada jornada, s’esperava que els homes de Raúl Agné sortissin a mossegar als del Nàstic però no ha estat així.

Els jugadors han estat els més insistents a la primera part tot i que ni uns ni altres han fet uns 45 minuts per recordar. Poques aproximacions del Nàstic i cap per part del Tenerife. S’han trobat a faltar les maniobres de Jean Luc i les internades del laterals grana.

nastic4La segona part ha arrencat amb un Nàstic més ensopit i un Tenerife més endollat que amb ben poca cosa s’ha emportat el premi gros. Una jugada desafortunada de Pablo Marí ha acabat amb el primer gol de Lozano al minut 4 de la represa. El defensa grana anava a refusar una pilota i entre el defensor i Lozano, davanter illenc, han acabat introduint l’esfèrica a l’interior de la porteria de Reina, que no ha pogut fer res per evitar que el gol pugés al marcador local.

Després del gol, Moreno ha fet entrar al terreny de joc a Emaná per Mossa, que tenia una tarjeta, per donar una mica més de fluïdesa, experiència i perill a la zona de tres quarts perquè els homes d’atac estaven desapareguts.

Vicente Moreno no ha parat de donar ordres i esperonar al seus homes perquè creiessin en la remuntada.

Una altra gesta?
Després d’haver encaixat el gol, i de prendre’s un quart d’hora per pair-ho, els jugadors granes han atacat la porteria del Tenerife amb insistència. El Nàstic s’ha refet del cop i ha pogut empatar el partit gràcies a un gol a pilota aturada. A la sortida d’un córner, Pablo Marí ha enviat la pilota al fons de la xarxa, que ha aconseguit el seu primer gol com a professional de la LFP.

Minuts abans, del seu gol, Pablo Marí ha deixat enrere el seu error i ha estat providencial en evitar una rematada del davanter local que hauria suposat el 2 a 0.

Després del gol grana, el partit s’ha tornat en una anada i tornada i amb poc control per part dels dos equips i poques ocasions. L’ombra de la remuntada del Nou Estadi ha començat a sobrevolar l’Heliodoro Rodríguez.

Una remuntada per somiar que ha estat a punt d’arribar després d’un gran xut de Rocha, que ho ha provat gairebé des de casa seva, que ha acabat sortint per molt poc a l’esquerra de la porteria local, després de ser desviat per un defensor.

La victòria
Una pujada per la banda de Ferran Giner ha acabat amb una centrada mil·limètrica que Jean Luc, sent el més llest de la classe, ha rematat de cap i ha fet pujar l’1-2 al marcador electrònic canari. El ‘desaparegut’ Jean Luc ha aparegut quan més se l’ha necessitat.

Aquest gol ha donat la victòria al Nàstic que ha demostrat una vegada més que fins que l’àrbitre no pita el final el partit no acaba. Els grana han acosstumat a la parròquia tarragonina ha remuntar els partits.

De moment el Nàstic té quatre punts i dormirà tota la setmana com a quart classificat. Una classificació per somiar per un equip ‘recent ascendit’.

Alineacions
CD Tenerife: Dani H, Germán S, Cristian García, Vitolo, Pedro, Lozano (Cristo, 66′), Suso N. T (Aurtenetxe, 77′), Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Abel (Omar, 46’) i Raúl Cámara.

Nàstic: Reina, Gerard V, Xavi Molina, P. Marí, Mossa (Emaná, 56’), D. Rocha, Tejera (Fali, 46’), J. Assoubre, Ferran GP, Rayco i A. de Groot.