01. Maig 2024

EL NÀSTIC S’HA IMPOSAT A UN MIRANDÉS AMB DEU

REDACCIÓ1 Maig, 20160

CRÒNICA

El Nàstic arribava al partit d’avui amb la necessitat de guanyar a casa si volia seguir aspirant a l’ascens a Primera Divisió.

IMG_2177La crònica
Vicente Moreno ha presentat un onze inicial que ha sorprès a més d’un. Algun aficionat lamentava que el tècnic presentés una alineació que feia evident la por a perdre i a no rebre cap gol.

El partit ha començat sense un clar dominador. La pilota anava d’un camp a l’altre sense que ningú posés una mica pausa al joc d’anades i tornades.

Els minuts transcorrien i les ocasions no arribaven, ni per una banda ni per l’altra, però al minut 23, una bona jugada per banda dels visitants ha acabat amb una centrada que, després d’una badada de la defensa grana, ha acabat amb el gol d’Aridane.

Al minut 36, el Mirandés s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió d’Alain que ha vist la segona targeta la groga per unes mans, que segons l’àrbitre eren intencionades.

Ja en el temps de descompte, un xut d’Aburjania hauria pogut suposar l’empat a 1 però un rebot ha evitat que la pilota entres als fons de la xarxai ha marxat a córner. Amb això s’ha arribat al final de la primera part.

La remuntada
Els grana han sortit a menjar-se la gespa a la segona meitat. Els primers minuts han estat un infern pels homes del Mirandés que veien com els locals els tancaven a camp propi.

IMG_2178 (1)Després de llançar dos córners, finalment el Nàstic ha aconseguit el premi de l’empat. Al 48, una pilota a l’àrea ha acabat amb el gol del Nàstic. Aburjania ha rematat la pilota al fons de la porteria de Raul.

Al 55, Reina ha fet una aturada de mèrit a una rematada d’Aridane que hagués suposat el segon gol visitant.

Una centrada de Mossa al 65’ no ha trobat rematador i un minut després, el Nàstic ha disposat d’una falta perillosa al balcó de l’àrea que ha acabat amb un xut d’Emaná que ha topat amb la barrera.

Ara sí… el segon i el tercer
Una pilota a l’espai ha acabat amb un xut de Naranjo que el porter ha desviat a córner i aquí s’ha consumat el camí del primer gol local.

Una centrada de Mossa, novament, ha acabat amb el gol de Naranjo que ha rematat a boca de canó. Amb aquest gol, els locals han donat la volta al marcador,

Tres minuts després, un Naranjo pletòric, ha marcat el 3-1 després de robar una pilota a l’últim defensa del Mirandés. L’andalús ha acaba tun a jugada que s’havia fabricat ell mateix.

Al 77’, una altra vegada Reina ha hagut de desviar la pilota a córner després d’una rematada dels davanters del Mirandés. Tres minuts més tard, un xut de Garcia, que ha entrat al camp substituint el golejador Aridane, ha marxat fregant el travesser de la porteria dels locals.

IMG_2174En temps afegit, l’àrbitre del partit ha xiulat penal després d’interpretar que Reina havia fet caure al davanter visitant. El penal l’ha xutat Néstor que ha enganyat al porter grana i ha fet pujar el 3-2 definitiu.

Aquí ha mort el partit .

Jonathan OCA
jonathan@larepublicacheca.com

Alineacions:
Nàstic:
Reina, Gerard (Xisco Campos, 72’), Mossa, Molina, Lobato (Aníbal, 52’), Aburjania, Suzuki, Tejera, Madinda, Emaná (Palanca, 87’), Naranjo.
Mirandés: Raul, Kijera, Ortiz, Sangalli, Provencio, Galan, Eguaras (Carlos, 50’), Alain, Aridane (García, 70’), Néstor i Rúper.

Àrbitre: Rubén Ruipérez Marín (Col·legi castelano-manxec)

GOLS: 0-1 Aridane (23’), 1-1 Aburjania (48’), 2-1 Naranjo (67’), 3-1 Naranjo (70’), 3-2 Néstor (92’)

Targetes: Mossa (76’), Campos (80’) i Madinda (92’) han vist la groga pel Nàstic i Alain (24 i 36) i Néstor (92’) pel Mirandés. Targetes vermella per Alain del Mirandés.

Incidències: 9.832 espectadors