29. Abril 2024

EL NÀSTIC APALLISSA EL MIRANDÉS I EL DEIXA FERIT DE MORT

Tant ha anat el càntir a la font que s’ha acabat trencant, al minut 68. Tejera ha fet el segon per als locals amb una rematada amb l’esquerra, dins l’àrea, que ha entrat mansament sense que Roberto pogués assolir-lo.

mirandes_El Nàstic ha aconseguit una victòria incontestable (4-1) davant el Mirandés, que deixa molt tocat als burgalesos en el fons de la taula, mentre que aporta una pilota d’oxigen important per als catalans, que es mantindran, una jornada més , a la zona de permanència.

Xavi Molina, Sergio Tejera, Lobato i un espectacular Achille Emaná han demanat la volta a l’únic punt aconseguit per Álex García per als visitants.

Ha començat amb força el partit l’equip tarragoní, dominant a un Mirandés a l’expectativa dels atacs del Nàstic, per construir amb rapidesa algun contraatac o sorprendre a pilota parada el meta Manolo Reina.

I així ha estat, en un servei de banda aparentment inofensiu, Sangalli s’ha regirat en banda dreta per acabar resolent amb un centre precís al segon pal, on ha trobat el cap d’Àlex García. La rematada del punta ha superat l’estirada del porter del conjunt català i va posar l’inesperat 0-1 al marcador.

andreu_nasticEl Mirandés s’ha desfet a partir del gol, cedint la possessió descaradament a un Nàstic que va dominar el tempo del partit sense crear excessius problemes al porter rival.

Álex López ha tingut la més clara, al minut 37, després de rematar a boca de canó un córner que Roberto, porter del Mirandés, ha encertat a tallar. Però aquesta ha estat l’avantsala del gol de l’empat executat per Xavi Molina després d’un nou córner.

El partit ha marxat igualat al descans. I el Mirandés ha començat millor la represa. Guarrotxena ha tingut el segon gol amb un xut, després passi de Maikel Taula, que ha sortit fregant el pal dret de la meta protegida per Reina i el setge burgalès ha continuat amb una rematada de cap d’Álex Ortiz, sense conseqüències negatives per als interessos del Nàstic.

Temperar els nervis el conjunt local i ha començat a entonar-per posar en dificultats als visitants, amb diverses ocasions clares de gol que el porter Roberto ha desfet amb extraordinàries parades.mirandes_nastic

Gerard Valentín, amb un xut desviat, ha tornat a avisar un Mirandés que començava a recular després l’ímpetu del conjunt local, que poc a poc han anat tancant en l’àrea al seu rival.

Dos minuts més tard, ha estat Cristian Lobato qui ha superat el porter del Mirandés amb un excel·lent llançament de rosca des de fora de l’àrea, també amb cama esquerra, que ha fet  inútil l’estirada de Roberto.

Jean Luc ha tingut el quart a les botes, després d’una espectacular jugada d’Achille Emaná, però la seva rematada ha acabat besant el pal dret de la meta de Roberto que tan sols va poder seguir amb la seva mirada la trajectòria de la pilota.

S’ha apagat el Mirandés després del clar domini local i ha acabat baixant els braços coneixedor que el partit i, qui sap si les opcions de permanència, s’han esvaït a Tarragona. Ha estat Emaná, de penal, que ha posat el cop de gràcia amb el quart de la tarda, en transformar un penal, a dos minuts del final.