L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou (AEH Salou) han anunciat que allarguen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs fins al pròxim 22 de juny gràcies a la bona acollida que ha tingut aquestes jornades a la capital de la Costa Daurada, posicionant la localitat com un destí gastronòmic de la demarcació.
Seran 16 els establiments que mantinguin aquest menús amb l’arròs com protagonista: La goleta, Cook and travel, Creta, La gresca, Los chicos, Xantar mediterraneo, Omar, Restaurante Delfin, Le sommelier con Edu Cuesta, Totxo, Bouquet, La trinca 2, La venus de pepe, Lunattic, Finezza i Palermo 1962.
Aquests menús consten d’aperitiu, plat principal, postre i una proposta de vins o caves Torelló. El preu dels menús varien a cada restaurant, oscil·lant entre els 20 € i els 50 €. Aquests menús presentats optaran a diversos premis, els quals es decidiran a través d’un jurat professional i d’un jurat popular.
“L’arròs és un element conciliador. Salou té molts tipus de restaurants però amb l’arròs es pot fer sushi, es pot fer un plat tailandès o es pot fer una caldereta. I a cada restaurant hi trobareu una manera única de cuinar-lo” ha declarat Pep Moreno, president de l’AEH Salou.
B.V.