30. Abril 2024

La cursa de la Festa Major de Roda finalitza amb més de 130 corredors

La cursa de la Festa Major de Roda de Berà, duta a terme dissabte, va comptar amb més de 130 participants. Es tracta d’un dels esdeveniments previs a les festes de Sant Bartomeu.  El primer corredor en arribar a meta, Arnau Monzonís, del club Gasxsatanàs, ho va fer en tan sols 25 minuts i 19 segons, a un ritme de 3’25’’ el quilòmetre. Pel que fa a la categoria femenina, Marina Travé va ser la més ràpida, amb un temps de 27’43’’.

Quant als premis locals, Marta García va ser la rodenca més ràpida, amb un temps de 40’32’’, i Jose Luis Dorantes, el més veloç dels locals masculins, creuant la meta en 30 minuts i 6 segons. Un cop més, el rodenc Ángel Ceada va ser el corredor més veterà en finalitzar la cursa, amb 82 anys. I Runners el Vendrell va aconseguir el trofeu a l’equip més nombrós. Els premis van ser lliurats per l’alcalde Pere Virgili; per Teresa Ferré, regidora de Cultura i Festes; i per Gerard Solé, regidor d’Esports.

El recorregut inicial es va haver de modificar en ser Roda de Berà un dels 279 municipis que fins ahir diumenge va tenir el nivell 3 del Pla Alfa activat per alt risc d’incendi. Va continuar sent un recorregut mixt però molt més ràpid.