18. Abril 2024

El Nàstic guanya 5 a 0 a la Cava per encarar amb bones sensacions el final de pretemporada

El Gimnàstic de Tarragona va guanyar per 5 gols a 0 al CD La Cava per tal de mirar amb bons ulls aquesta recta final de la pretemporada. El partit es va jugar ahir a Terres de l’Ebre amb motiu del 90è aniversari del club ebrenc. L’alineació dels granes va comptar -com és habitual a la pretemporada- amb jugadors del primer equip i amb joves del filial.

Al minut 20 va arribar el primer gol després d’una jugada d’estratègia servida per Bonilla i rematada per Jannick Buyla. El segon gol, també a la primera meitat, va ser obra de KarimEl meta local, Josep Maria, va realitzar intervencions de mèrit per evitar que la pilota tornés a colar-se dins la seva porteria. BonillaOscar Romero i Pol Prats van ser els que ho van intentar.

A la represa, novament en jugada d’estratègia, Pol Prats hva materialitzar el tercer gol rematant des del segon pal un servei de cantonada. El meta de la Cava que va disputar la segona meitat, Pau Bertomeu, també va ser protagonista en evitar el gol a botes de Pol Ballesteros, fins en tres ocasions, i Cirkovic. En el minut 74, el mateix Ballesteros realitzava una bona jugada individual a la frontal de l’àrea per posar el quart al marcador. Finalment, el paülenc Pol Prats va rematar el matx amb un doblet, després de culminar de primeres una bona assistència de Pol Ballesteros per sobre la defensa.

El Nàstic culminarà la pretemporada aquest dissabte davant la UE Olot. El duel tindrà lloc a La Garrotxa a partir de les 18.30 h i servirà com a prova definitiva abans de viatjar la setmana següent a Sanlúcar de Barrameda per començar la lliga.

Alineacions
CD La Cava: Josep Maria, Arnau, David, Jose Luis, Raul, Moi, Imanol, Guillem, Carles, Tomàs, Dani. També han jugat: Cristian, Marc, Pau, Bertomeu, Aleix, Héctor, Ferran.

Nàstic: Gonzi; Pol D (De la Peña, 32’), O. Sanz (Pol B, 46’), Trilles, Boaz; Karim (Robert S, 46’), Bonilla (Cirkovic, 65’), Monti, Jannick; Oscar, F. Carbia (P. Prats, 34’).

Gols
0-1, Jannick (20’); 0-2, Karim (39’); 0-3, P. Prats (55’); 0-4, Pol B (74’); 0-5, P. Prats (88’).