16. Maig 2024

García-Giralt (Autobianchi) s’imposen en el 7è Rally Catalunya Històric a Salou

El 7è Ral·li Catalunya Històric, una prova per a vehicles clàssics en carretera tancada, va tenir lloc a la ciutat de Salou amb la participació de 100 vehicles.

L’equip format per Juan Pedro García i Sergi Giralt van guanyar la categoria de Regularitat amb el seu Lancia Autobianchi A112 Abarth, mentre que Jordi Fanlo i Daniel Robledillo van guanyar la categoria de Regularitat Sport amb el seu Porsche 911 SC.

Els guanyadors van liderar la classificació des del primer dia i van aconseguir mantenir aquesta posició fins al final de la prova, que va incloure 10 trams de carretera tancada amb un total de 433,54 km, incloent-hi 138,81 km de regularitat.

En la categoria de Regularitat, Josep Maria Bardolet i Carles Jiménez van quedar en segona posició amb el seu Seat 1400B, mentre que Francesc Segú i Miquel Molist van acabar tercers amb el seu Volkswagen Golf GTI 1.8. Els guanyadors de la categoria de Regularitat Sport van haver de lluitar durament amb Ramon Dalmau i Toni Moragas, els guanyadors de l’any anterior, per mantenir la seva posició de lideratge.

El Volant RACC Clàssic, que convoca participants que competien amb vehicles entre 1979 i 1993, va ser guanyat per l’equip GarcíaGiralt en la categoria de Regularitat i per Pau Romero i Ferran Soles en la categoria de Regularitat Sport.

A més, es va celebrar la Trobada RACC de Cotxes Clàssics, que va permetre als 100 participants formar part de l’ambient del ral·li i fer un recorregut de 60 km que incloïa el primer tram del dissabte, Riudecanyes.