27. Abril 2024

EL NÀSTIC VENÇ L’HOSPITALET

NasticEl Nàstic ha sumat els tres primers punts d’aquesta temporada. La victòria ha arribat al minut 101 de partit amb el gol de Rocha, que ha culminat una bona acció personal de Jean Luc. El partit s’ha interromput deu minuts, després de la desafortunada acció que ha patit el jugador local Nano. El davanter ha hagut de ser evaquat amb ambulància del terreny de joc.

Els primers minuts de l’enfrontament han estat molt disputats a línia de mitjos, ambdós equips no s’han fet amb el control de la possessió i no hi havia accions de perill en cap de les dues porteries. Al minut 10, Rocha ha estat el primer en apropar-se a la porteria rival però el seu xut ha sortit molt desviat. Lago, al minut 23, després d’una passada llarga de la defensa, ha rematat amb un xut creuat que ha aturat sense problemes el porter local.

Abans del final de la primer meitat, Reina, ben col·locat, ha evitat el primer gol local després d’una pilota perduda per la defensa grana a mig camp. En diferents fases dels primers 45 minuts, el Nàstic s’ha fet amb el control del partit, tot i això, les ocasions clares de gol no han arribat. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans.

Vicente Moreno ha substituït a Jean Luc per Giner a la represa. El mateix jugador marfileny ha tingut a les seves botes el primer gol del partit al minut 51, però la seva rematada final l’ha aturat en dos temps el porter Craviotto.

L'entrenador del Nàstic
L’entrenador del Nàstic

Per la banda dreta, amb Valentín i Jean Luc, han arribat les principals jugades ofensives dels tarragonins en la segona meitat. Al minut 56, Marcos ha entrat al terreny de joc substituint a Molina. Dos minuts després, Jean Luc, novament, ha arribat dintre de l’àrea i ha assistit a Rayco, el jugador canari ha gaudit d’una bona ocasió que l’ha esvaït el porter local.

Al minut 84 ha arribat l’acció desafortunada del partit, el jugador local Nano, després de topar amb un defensa grana, ha hagut de ser evaquat amb ambulància de La Feixa Llarga. El partit ha estat interromput 10 minuts aproximadament, l’equip local s’ha quedat amb deu jugadors perquè ja havia realitzat les tres substitucions, l’àrbitre i ambdós equips han decidit seguir amb l’encontre fins a la conclusió d’aquest.

Al minut 95 el Nàstic feia l’últim canvi, Manolo Martínez ha entrat al terreny de joc enlloc de Cristóbal. El defensa valencià ha estat expulsat amb vermella directa al minut 97. Quan el partit semblava arribar a la seva conclusió amb el resultat inicial, la genialitat de Jean Luc ha significat el gol de la victòria. L’extrem grana s’ha escapat de dos defenses de L’Hospitalet i, un cop s’ha plantat dintre de l’àrea local, ha fet una passada enrere que Rocha ha rematat al fons de la xarxa (0-1). El centrecampista de Càceres ha aconseguit el gol de la victòria del Nàstic que atorgava els tres primers punts de la temporada per al Nàstic. Dos minuts després (103) l’àrbitre ha xiulat la fi del partit.

El Nàstic, després d’aconseguir la primera victòria en partit oficial d’aquesta temporada, inicia el seu camí a la Copa del Rei davant l’Atlètic Balears. L’eliminatòria, a partit únic, es jugarà aquest dimecres 3 de setembre a les 20.30 hores.