18. Maig 2024

El Nàstic s’imposa al Real Zaragoza

REDACCIÓ27 Juliol, 20180

Nàstic i Zaragoza s’han enfrontat en la desena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona on els locals s’han imposat als visitants per 1 a 0

El Nou Estadi ha presentat un aspecte pobre amb poca presència d’espectadors, entre els quals ha destacat un gran flux d’aficionats del Real Zaragoza barrejats entre tot l’estadi.

El partit ha començat amb un domini absolut del Real Zaragoza, encara que al minut 20 de la primera meitat el davanter grana, Manu Barreiro ha tingut una oportunitat claríssima per avançar-se al marcador.

Escassos minuts abans de finalitzar la primera meitat, el Nàstic s’ha avançat al marcador amb una molt bona jugada iniciada per Tete Morente que ha finalitzat amb una rematada del canari Maikel Mesa, que no ha volgut celebrar el gol, motiu que fa avivar el rumor de la seva marxa del club.

La segona meitat ha començat amb molts canvis per part del Nàstic destacant l’entrada del porter macedoni Stole Dimitrievski, que darrerament ha estat senyalat per la seva possible sortida del Nàstic. En tot cas, el porter que ha estat titular durant tota la temporada passada, ha tingut una bona actuació realitzant parades molt bones.

Ja en el minut 18 de la segona meitat, Javi Marquez ha estat a punt de marcar de falta. La mala notícia ha arribat amb la lesió del davanter grana Luís Suarez, home que va marcar dos gols en l’anterior partit de pretemporada contra el València Mestalla.

Gordillo ha aprofitat l’amistós per provar joves jugadors com Pol Prats, Ivan de Nova, Oscar Sanz o Salva Ferrer entre d’altres.

En aquest partit s’hi ha destacat la presència del sistema de videoarbitratge (VAR) com a mode de prova per als partits de la Primera Divisió Española, encara que no s’ha utilitzat en cap moment del partit. L’encontre també ha estat l’estrena de la nova gespa del Nou Estadi.