21. Maig 2024

EL NÀSTIC NO ACABA DE SORTIR DEL FORAT NEGRE I PERD DAVANT EL GIRONA

REDACCIÓ18 Desembre, 20160

El Girona va vèncer per 4-2 al Nàstic després de remuntar dues vegades el resultat. Juanpe en l’inici de la represa i Sandaza i Cristian Herrera en el tram final del partit van culminar la gesta gironina.

nastic_El Nàstic, que va ser millor en el primer temps va acabar descentrat i amb nou homes i seguirà una setmana més com a cuers.

L’equip tarragoní Tarragona va sortir a jugar a Montilivi, davant 4571 espectadors.

aparentment sense pressió, els visitants tot i anar últims no van tenir cap por als gironins i en el primer tram de la primera meitat tot just van deixar jugar al Girona.

L’asfixiant pressió al centre del camp grana impedia que Borja García i Portu poguessin aparèixer per crear perill.

Al minut 25 el conjunt visitant es va avançar al marcador, gràcies a la pena màxima que va convertir Uche després que Alcalá derroqués a un davanter grana.

El Girona va intentar reaccionar al gol en contra, però el Nàstic estava fent un bon partit i dificultava la circulació de pilota de l’equip de Pablo Machín.

Al minut 39 Samuele Longo va aconseguir igualar el partit en rematar de primeres una centrada des de la dreta que Aday va perllongar dins l’àrea.

L’alegria va durar molt poc per als locals perquè Tejera va convertir un excepcional lliure directe a un parell de metres de la frontal davant el qual res va poder fer René.nastic_girona

La segona meitat no va poder començar millor per al conjunt local. Juanpe, que havia entrat després del descans, va rematar de manera acrobàtica per igualar el partit.

Els de Pablo Machín van sortir molt intensos en aquest segon temps, disposats a endur-se els tres punts. I un parell de minuts després Longo va perdonar el tercer en una bona acció dins l’àrea que va acabar detenint Dimitrievski.

Al minut 55 Gerard Valentí es va internar molt bé per la banda dreta, però Jean Luc no va encertar en el control i Juanpe es va anticipar a la seva rematada.

A mesura que passaven els minuts el Girona s’anava fent més gran i el Nàstic cedia metres i tenia en els contraatacs seva única opció. En el minut 62 el japonès Suzuki va cometre penal sobre Portu i Fran Sandaza es va encarregar de transformar la pena màxima i posar als de Machín per davant per primera vegada en la trobada.

Al minut 75 les coses es van complicar encara més si és possible per al conjunt visitant. Joan Prim, que havia entrat uns minuts abans, va veure la vermella directa.

El Girona va controlar completament el partit en la segona meitat i encara més quan es va posar per davant amb un home més. Al minut 88 el recent entrat Cristian Herrera va sentenciar el partit amb un xut ras ajustat al pal dret de la porteria grana.