28. Abril 2024

EL NÀSTIC GUANYA EL BADALONA SENSE MASSA ESFORÇ

El conjunt grana suma la tercera victòria consecutiva a domicili i encadena sis jornades sense conèixer la derrota. El gol de Xavi Molina a l’inici de la segona meitat, sumat a la bona tasca defensiva dels tarragonins,  permeten mantenir el lideratge en solitari amb un total de 42 punts.  SONY DSC

En l’inici de l’enfrontament la pilota s’ha disputat a zona de mitjos, sense que cap dels dos equips pogués controlar la possessió de forma clara. La primera acció atacant del conjunt grana ha estat fruit d’una gran combinació entre Rayco, Marcos i Luismi, el jugador canari ha aconseguit quedar-se en posició clara per marcar, però la jugada ha estat anul·lada per fora de joc. Al minut 18, Marcos ha realitzat un gran control, després de que Reina tragués de porteria, i s’ha tret un xut des de fora de l’àrea que ha sortit per sobre del marc badaloní. Ja a l’equador de la primera meitat, Luismi ha tret una falta des de la part esquerra de l’àrea que ha estat rematada per Rayco.

La pilota ha sortit desviada per sobre del travesser de la porteria local. Uns instants després s’ha produït una altra arribada per la mateixa banda en la qual Lago i Mossa han fet dos centrades que han estat refusades successivament per la defensa. El mateix Luismi ha tornat a centrar un moment més tard, amb la posterior rematada de Marcos que ha sortit fora per pocs centímetres. Al minut 27, per la banda esquerra de nou, ha arribat una bona internada de Lago Jr fins la línia de fons i la seva assistència cap a endarrere ha estat rematada per Rayco. El seu xut ha estat refusat per la defensa escapulada. Al minut 35, el jugador ivorià ha estat el protagonista de la següent jugada en la que la seva rematada, a ras de terra, ha sortit pel costat esquerre de la porteria del porter Marcos. A les acaballes de la primera part, Luismi ha provat sort des de lluny, i l’esfèrica ha anat per sobre de la porteria badalonina. El davanter grana Marcos ha tingut l’última ocasió de la primera part, però el seu xut s’ha marxat fora. Amb l’empat inicial s’ha arribat a la conclusió del primer temps.

Reina sense treball durant els 90´nastic
La segona part ha començat amb una gran intensitat per part del Nàstic. En els primers minuts s’ha produït una arribada per la banda esquerra de l’atac del conjunt tarragoní, amb una passada de Mossa cap a Lago, que ha estat refusada a córner per la defensa local.

En aquesta mateixa acció ha arribat el gol grana. Al minut 55 , el córner botat per Luismi ha trobat el cap de Xavi Molina. El futbolista de La Canonja, arribant des del darrera,  ha rematat la pilota al fons de la xarxa badalonina (0-1). Uns minuts més tard, Luismi ha tret una falta perillosa a favor del Nàstic, però que ha estat rebutjada per la defensa a córner. Al minut 65, Rocha, després de fer un gran regat i deixar enrere al contrari, ha realitzat un xut des de lluny que ha sortit fora per mil·límetres.

Des d’aquest moment, el partit no ha tingut gaires ocasions, excepte una arribada de Rayco, quan restaven cinc minuts per la conclusió del partit, que ha sortit a córner. Manolo Reina no ha tingut treball durant els 90 minuts, fins que, ja en temps afegit, ha tret una gran mà al xut, per part de Matamala, que anava dirigit a l’esquadra. Finalment, el gol de Xavi Molina ha estat suficient per emportar-se la victòria del Camp Municipal de Montigalà.

El conjunt de Vicente Moreno segueix a la primera posició de la taula, amb una diferència de 4 punts respecte el següent classificat, i la setmana vinent buscarà una nova victòria davant l’Atlètic Balears. El partit es disputarà el diumenge 1 de febrer, a les 12.00 hores, al Nou Estadi.