27. Abril 2024

Cevol Torredembarra s’enfronta amb èxit al Sant Pere i Sant Pau

REDACCIÓ21 Febrer, 20210

CEVOL Torredembarra i el Sant Pere i Sant Pau Tarragona s’han enfrontat aquest diumenge al matí en un partit de Superlliga 2 de voleibol.

El partit ha començat amb molta igualtat amb un 12 a 11 a favor dels locals. Els tarragonins no podien aturar els atacs dels locals. Carlos Mora atacava amb facilitat deixant el 20 a 16. Els locals molt ficats en el partit han aconseguit el 25 a 17 i guanyen el primer set.

El segon set començava amb superioritat: el visitant aconseguia el 9 a 14. Els visitants fiquen el 13 a 20 i els locals canvien de col·locador amb Carlos Mora desorientant els capitalins. Elio realitza els atacs finals, aconseguint el 19 a 24. Anas finalitza el set amb el 20 a 25. Empatava el partit a un.

El tercer set principiava amb el domini dels locals. L’entrenador visitant atura el partit. Els de Torredembarra continuen realitzant bons atacs. Reacció del Sant Pere i Sant Pau amb un 12 a 11. Intercanvi de punts fins al 23 a 23. Al final, 25 a 23 per als de Torredembarra amb un punt final de Noé.

El quart set comença amb un 7 a 4 amb domini dels torrencs. Els visitants s’havien ‘desconnectat’ en aquest set. S’atura el partit amb un 12 a 5. El Torredembarra continua anotant finalitzant el set amb un 25 a 13.

Bon partit dels de Torredembarra que han sortit molt motivats, després de donar-ho tot al camp. El Sant Pere i Sant Pau Tarragona ha sortit molt apàtic i s’ha vist superat durant gran part del partit. En la propera jornada, els de Tarragona reben al Petrer mentre el Cevol de Torredembarra viatja a Benidorm.