26. Abril 2024

ALEX RIBA: Quan l’afició és superior al joc de l’equip

El Nàstic de Tarragona viatjava ahir a Andorra amb una fantàstica oportunitat per donar un cop al damunt de la taula de la 1a RFEF. A més, el conjunt tarragoní estaria acompanyat per més de 210 nastiquers que animarien sense parar durant els 90 minuts de partit. Tanmateix, el mal joc de l’equip va ser frustrant i exasperant per a tots aquells aficionats granes que van decidir donar suport a l’equip davant l’Andorra. El resultat va ser de 2 a 0, però es va quedar curt. Segurament ahir vam presenciar un enfrontament molt semblant al d’Ibiza, amb cap remat entre els tres pals i una allau d’intents i ocasions perilloses per part del rival.

@javiardila2

I és que la defensa d’ahir del Nàstic va ser allò que se sol dir “blanda”. Fins a tres defensors dels visitants per intentar treure la pilota a un sol home, i aquest darrer encara enviava la pilota al pal. I això no va ser un moment puntual de l’enfrontament, va ser el resum d’una jornada per a oblidar a can Nàstic. Ni tan sols el temps feia indicar res bo ahir, amb una pluja quasi constant que fins i tot va arribar a mullar als desplaçats malgrat estar ubicats a la tribuna de l’Estadi Nacional.

“Fins al final, força Gimnàstic!”. Això es va sentir durant els darrers moments del matx, quan els tricolors ja havien fet el 2 a 0 en el 87. Una demostració del que serà el Nàstic en els moments durs com el d’ahir, quan malgrat patir i no poder fer ni un xut entre els 3 pals en 90 minuts, l’equip continuava sentint el caliu de la seva afició en tot moment. Sense dubte, el joc no va acompanyar, l’afició sí que ho va fer…