30. Abril 2024

Sindicats veuen insuficients les propostes de CaixaBank

Els sindicats veuen “insuficients” les mesures que ha proposat CaixaBank aquest dilluns en una nova reunió de negociació de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) presentat per l’entitat bancària, que afectarà 2.157 empleats.

CCOO, el sindicat majoritari al comitè d’Empresa de CaixaBank, han explicat que l’empresa ha ofert un plus d’un any a les indemnitzacions als treballadors nascuts el 1962, 1963 i 1964, i l’augment de cinc a sis anualitats al 50% del salari regulador per als empleats nascuts el 1965 i 1966.

No obstant això, l’entitat bancària ha mantingut els desplaçaments forçosos, ha afegit el sindicat, una mesura que CCOO vol que eliminin, ja que l’han considerat com un dels principals problemes que afronten les negociacions de l’ERO.

CaixaBank ha retirat finalment l’obligació per part dels gestors de treballar 100 tardes, una mesura que els sindicats han valorat positivament, però mantenen que encara queda “molt per fer” perquè les dues parts arribin a un acord.

UGT ha afirmat en un comunicat que l’empresa “ha començat a donar algunes mostres de voler arribar a un acord sensat i assumible”, però l’increment que ha proposat per a les indemnitzacions ha estat “mínim” i fonts del sindicat han criticat que CaixaBank es troba “lluny” de les seves peticions.

En anteriors reunions, CaixaBank va acceptar renunciar a les sortides forçoses dels treballadors afectats per l’ajust de plantilla, però després de la reunió d’avui, que ha finalitzat sense acord, CCOO considera que les ofertes de l’empresa “són insuficients per motivar la sortida voluntària dels empleats”.

Fonts de CaixaBank han declarat que l’empresa no farà valoracions sobre la reunió d’aquest dilluns.
Des dels seus comptes de Twitter, les seccions sindicals de CaixaBank de CCOO i UGT han anunciat la celebració d’una nova reunió demà a les 13.00 hores.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy course