06. Maig 2024

L’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia arriba a Cambrils

Comença la gira de l’estiu, i després de recórrer països com Regne Unit, Alemanya, França o Austràlia, l’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia visitarà Palamós, Sitges, Cambrils i Sant Carles de la Ràpita durant Juliol i Agost, amb l’objectiu de traslladar la música a totes les parts

El dia 19 de Juliol a les 20.00 l’orquestra visitarà Cambrils, concretament la Cripta de l’Ermita. Els cambrilencs acolliran el prestigiós grup de música clàssica que tocarà peces musicals d’autors històrics com Vivaldi Mozart o Tchaikowsky.

Amb aquesta arribada de la cultura, la ciutat cambrilenca podrà gaudir d’un dia molt especial, ja que aquells que vulguin podran passar una jornada genial a la Costa Daurada, començant el dia a la platja i finalitzant-lo veient l’actuació de l’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia, dia perfecte.

Abans d’arribar a Cambrils, l’Orquestra visitarà Palamós el dia 17 de Juliol i Sitges el dia 18. La gira finalitzarà a Sant Carles de la Ràpita el Diumenge 5 d’Agost.

Per a l’orquestra fundada a Alemanya és tot un plaer visitar Catalunya durant aquests dies, on a part de tocar peces clàssiques també tocaran d’altres no tan populars, amb l’objectiu de despertar la curiositat del públic.

Les entrades es poden comprar a l’oficina de Turisme situada al Passeig de les Palmeres de Cambrils de dilluns a diumenge de 10.00 a 13.00 o de 16.00 a 19.00. També es podran  adquirir  a taquilla una hora abans del concert.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download