30. Abril 2024

ELS POLICIES DESTACATS A CATALUNYA ARRAN DE L’1-O, ES QUEIXEN DE L’ÀPAT DE NADAL

La qualitat dels àpats dels agents de la Policia Nacional desplaçats a Catalunya continua generant queixes. En concret, aquesta vegada, sobre el sopar que els han servit durant la nit de Nadal als que s’allotgen en el vaixell fondejat al port de Barcelona.

Una de les persones que s’ha fet ressò del malestar dels agents és Alfredo Perdiguero, subinspector del CNP i fundador del SIPE, Sindicat Independent de Policia Espanyola, que, en un missatge de Twitter, mostra un fotografia de l’àpat en qüestió -espaguetis amb un musclo, croquetes, un tall de peix arrebossat i una ampolla petita d’aigua- i diu que li sembla vergonyós.

Els agents de Policia Nacional i Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya, coneguts popularment com els “piolins” arran dels dibuixos que decoraven exteriorment el Moby Dada, un dels vaixells utilitzats per allotjar-los, s’han queixat, des del principi, de les condicions de vida quotidiana a què estaven sotmesos.

Actualment, al port de Barcelona hi queden dos dels tres vaixells que van arribar a Catalunya al setembre per allotjar els efectius desplaçats per evitar la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

El Moby Dada va marxar a mitjan novembre, i va ser substituït per l’Azzurra, que fins aleshores era a Tarragona. L’altre vaixell és el Rhapsody. L’Azzurra, en principi, té prorrogada la seva estada al port de Barcelona fins al 12 de gener. El Rhapsody no té data concreta.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free