08. Maig 2024

PAU PÉREZ REACCIONA A LES ACUSACIONS DE XULERIA A LA GUÀRDIA URBANA: “No m’agraden gens aquestes situacions”

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona s’ha manifestat incòmode amb la ‘topada’ entre l’actor Fermí Fernández i un agent de la Guàrdia Urbana. fermi_fernandez“No m’agraden gens aquestes situacions”, ha confessat Pau Pérez a aquest digital, assegurant haver sol·licitat un informe sobre el succeït. El màxim responsable polític de la policia municipal reconeix que aquests episodis no contribueixen a la bona imatge d’un cos “que és professional” i que està al servei del ciutadà.

El popular humorista va denunciar, a través del seu compte de Twitter, que un policia el va tractar de forma prepotent i tolesca. Els fets van tenir lloc el darrer dia de l’any quan Fernández sortia d’una zona d’aparcament, a prop del Moto Club. Una patrulla de la Guàrdia Urbana que seguia tot just al darrere del vehicle de l’actor va considerar que aquest no havia tingut prou cura a l’hora d’incorporar-se a la via. L’agent va interceptar l’actor quan estava aturat al semàfor.

No ha pogut explicar-se
Fermí Fernández, contactat per aquest digital, s’ha mostrat sorprès amb l’enrenou generat i ha volgut esclarir que no té cap enemistat amb la Guàrdia Urbana. guardia_urbana“Sempre he tingut i tindré respecte per la Guàrdia Urbana”, però lamenta la conducta xulesca  d’un agent específic que el va amenaçar: “no em repliqui perquè no em costa res multar-lo”. “El policia no m’ha donat l’oportunitat d’explicar-me”, tot i “reganyar-me com si jo fos un nen”, es queixa l’humorista, sorprès amb la repercussió mediàtica de la seva denúncia a les xarxes socials. ”

L’acusació de prepotència i fanfarroneria contra un agent de la Guàrdia Urbana arriba uns dies després de la sentència judicial del cas Bershka (enfrontament entre activistes i agents de la policia municipal), que ha culminat amb la condemna dels activistes, entre ells l’actual regidora Laia Estrada.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download