30. Abril 2024

TARRAGONA DTAPES DESPLEGA EN TRENET TURÍSTIC

dtapesLa gastronomia sembla que és una moda que ha vingut per quedar-s’hi. En aquest moment, Tarragona viu un moment àlgid en la seva programació gastronòmica.

En aquests dies, els tarragonins i els visitants podran trobar dues rutes de tapes, una que promou una empresa cervesera i la que organitza la Cambra de Comerç.

El president de l’entitat empresarial, Andreu Suriol, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica i dels patrocinadors del certamen, han pujat al trenet turístic per ‘inaugurar’ el Tarragona DTapes que s’allargarà fins al proper dia 8 de maig i que compta amb la participació de gairebé 60 restaurants. El fet d’utilitzar el trenet turístic pot ser una promonició per a què el ‘DTapes’ capti definitivament l’atenció dels nombrosos turistes que visiten la ciutat. dtapes_suriol

L’objectiu d’enguany és superar les 400 mil tapes que es van servir en la passada edició, la majoria acompanyades del maridatge de la cervesa Moritz.

El secret de l’èxit d’aquest ‘concurs gastronòmic’ – que va néixer a Tarragona i es va eixamplar per tota Catalunya – és la qualitat i la dedicació dels participants.

En aquest primer dia de tapes, cinc restaurants i bars han pogut servir la seva tapa als periodistes organitzadors i patrocinadors. Ja s’estan fent porres per veure qui guanyarà l’edició del Tarragona DTapes 2016.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free online course