03. Maig 2024

Els creueristes han deixat 5 milions d’euros a Tarragona el 2022

El moviment de creuers a Tarragona durant 2022 ha generat un impacte econòmic d’uns 5 milions d’euros. Així ho demostra un estudi d’Eurecat que apunta que la Costa Daurada ha acollit 35 escales i 64.470 visitants. L’anàlisi també exposa que un 96% dels passatgers decideixen baixar de l’embarcació per conèixer el territori.

També es destaca que els creuers ajuden a desestacionalitzar la temporada turística perquè de les 35 escales, 11 es van fer entre març i a juny, i 20 després de la temporada alta d’estiu, de setembre a novembre.

Els turistes que arriben amb els creuers puntuen amb un 8,9 sobre 10 la destinació turística (el mateix resultat que el 2019). Un 52% dels enquestats per Eurecat diu que s’han complert les seves expectatives, mentre que el 41,5% assegura que la destinació les ha superat. Un 93,1% dels creueristes recomanarien Tarragona com a destinació.

El Port Tarragona va assolir un record de creueristes abans de la pandèmia, amb 130.000 passatgers el 2019. Les previsions per a la temporada 2023 són altes i es confia a mantenir “un creixement sostingut i consensuat” amb l’arribada de 50 escales i 95.000 passatgers, l’any que ve. Segons el president del Port de Tarragona, Saül Garreta, el sector es recupera i el model de creuers de Tarragona “és sostenible en comparació amb els de Barcelona o Venècia, en termes d’impacte demogràfic i mediambiental”.

Per evitar ser una destinació creuerista massificada, quan es fa la comercialització del destí turístic i s’ofereixen les sortides, els passatgers poden escollir entre múltiples destinacions que abasten tot el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT



Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
udemy course download free