02. Maig 2024

La Pobla impulsa l’emprenedoria i la inserció laboral amb ajuts

La Pobla de Mafumet renova els ajuts a empreses i emprenedors per fomentar la creació de nous negocis al municipi, així com la inserció laboral d’habitants del poble. En el primer cas,  les subvencions són de fins a 6.000 euros per  a noves empreses sense establiment o local obert al públic, i de fins a 8.000 euros en aquells casos en  els quals sí que hi ha establiment o local obert al públic. En ambdós casos, el compromís dels  beneficiaris ha de ser mantenir l’activitat durant un any, com a mínim.

Pel que fa a la contractació de persones empadronades al municipi i que es trobin en situació d’atur,  també s’ofereix un ajut econòmic directe. La bonificació distingeix fins a sis modalitats  diferents per a contractacions de persones menors o majors de 50 anys, amb barems que van des dels  600 euros mensuals -amb un màxim de 4.800 euros anuals- en el cas de contractes per un mínim de 3  mesos a jornada completa, fins als 19.200 euros d’ajut directe en els casos de contractació indefinida a  jornada completa d’una persona major de 50 anys. 

Els emprenedors i empresaris interessats a beneficiar-se d’aquesta iniciativa municipal poden  presentar les seves sol·licituds a través del Registre General de l’Ajuntament, ja sigui de manera  presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o bé telemàtica, a la Seu electrònica municipal i sempre amb  posterioritat a la contractació dels treballadors o a la implantació de la nova activitat al terme municipal. L’Ajuntament mantindrà obert el termini de sol·licituds fins al 15 de novembre.

PUBLICITAT


Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download