30. Abril 2024

Reus renova la imatge dels vehicles de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Reus ha començat a implantar la nova imatge corporativa que tindrà la flota de vehicles del cos municipal de seguretat, La nova imatge llueix ja a les tres noves motocicletes que la Guàrdia Urbana ha adquirit en el marc del procés de renovació de la flota; i s’implantarà als nous vehicles que hi ha previst comprar en els pròxims mesos.

El canvi d’imatge corporativa no només suposa un canvi visual, sinó una millora en relació amb la seguretat, ja que s’aplica el mètode Bettenberg o patró Battenberg (escaquer blau i groc), que permet una millor visibilitat dels vehicles en els seus desplaçaments i actuacions en emergències.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, han visitat la comissaria central de la Guàrdia Urbana per inspeccionar les noves motocicletes que s’incorporen a la flota. En total, s’han adquirit tres motocicletes tipus trail, amb un pressupost d’adjudicació de 36.106,19 euros, i que estaran destinades principalment als serveis de patrullatge i proximitat de la Guàrdia Urbana.

La compra s’emmarca en una licitació conjunta que també ha permès adquirir dues motocicletes elèctriques, dos vehicles patrulla, i una furgoneta per al transport de persones, amb un pressupost global del contracte és de 188.509,06 euros. El contracte s’ha adjudicat a les empreses Autoforum Tarragona SA, Romauto Grup Concessionaris SL, Motobike Reus SL i Dextron SA.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course